FaceMinima Toplantısı 2020

KONGRE TARİHİ
28 Şubat 2020

KONGRE ŞEHRİ
Ankara, Türkiye
KONGRE YERİ
Sheraton Ankara Hotel and Convention Center

KONGRE WEB SİTESİ
www.faceminima.com
DAVET
Değerli Meslektaşlarımız,

Burun estetiği konusunda oluşturulan sinerji Türkiye’yi dünyada sayılı merkezlerden biri haline getirdi. Aynı paylaşımcı ruh ile hep daha iyisini hedefleyerek Yüz Plastik Cerrahi uygulamalarının yaygınlaşmasını istiyoruz. Faceminima toplantısı sizlerden gelen istek ile doğdu, devamı da gelecek. Bu toplantı yüzün tüm katmanlarını ayrı ayrı hedeflerken sizlerin günlük klinik uygulamalarınızı zenginleştirmeyi hedefliyor.

Cilt gençleştirme, Botulinium toksini uygulaması, Mezoterapi, ip ile yüz germe, yüzdeki hacim kayıplarına yaklaşım ve yüze yağ uygulamaları konuşacağımız konuların önde gelenleri. Tüm bu konuların hakkıyla anlaşılması için yüz anatomisine hakimiyet çok önem verdiğimiz bir konu. Detaylı görsellerimiz ve kadavra diseksiyonlarımızı sizler icin çeşitlendirdik.

Şubat’ta Ankara’da faceminimada görüşmek üzere.

Prof. Dr. Taşkın Yücel & Doç. Dr. Tevfik Sözen

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.