Dudak Damak Yarıkları Derneği 10. Uluslararası Kongresi
KONGRE TARİHİ
24 Mayıs - 25 Mayıs 2025
KONGRE ŞEHRİ
Çeşme, İzmir, Türkiye
KONGRE YERİ
Ilıca Hotel
KONGRE WEB SİTESİ
DAVET
Sevgili Meslektaşlarımız,
Dudak Damak Yarıkları Derneği Yönetim Kurulu olarak, 10.Uluslararası Kongremizi 24-25 Mayıs 2025 tarihleri arasında İzmir Çeşme’de gerçekleştireceğiz.
Kongremizin Ana konusunu ‘Dudak Damak Yarıklarında Interdisipliner Tedavi Yaklaşımları’ olarak planladık. Doğumdan önce başlayan ve en az erişkin yaşa kadar sürecek olan tedavide birçok disiplin bir arada çalışınca başarı elde edilmektedir. Dudak Damak Yarıklı hastaların tedavisi için farklı disiplinlerde çalışan, meslektaşlarımızla bir arada olacağımız kongremiz, hangi bilim alanında yer alırsak alalım, konunun uzmanlarıyla bilgi ve fikir alışverişinde bulunmak için fırsatlar sunacaktır.
Kongremize katılan tüm meslektaşlarımıza, bizleri destekleyen değerli firmalarımıza, toplantının düzenlenmesinde emeği geçen DDY Yönetim Kurulumuza, Bilimsel Kurulumuza ve Kongre Organizasyon Komitesi’ne teşekkür eder, tüm katılımcılarımızın bilimsel ve sosyal anlamda dayanışma içinde oldukları bir kongre geçirmelerini diler, saygılarımızı sunarız.
Prof. Dr. Servet Doğan
Dudak Damak Yarıkları
Derneği BaşkanıProf. Dr. Figen Özgür
Dudak Damak Yarıkları
Derneği Eş-Başkanı
2025 Tıp Kongreleri Kategorisindeki Benzer Etkinlikler
TÜMÜNÜ GÖSTER- Kompleks Koroner Girisimler ve Kateterizasyon Toplantısı-BICTO-Bursa
05 Eylül - 07 Eylül 2025, Bursa - 3. Muğla Hematoloji Sempozyumu
21 Şubat - 23 Şubat 2025, Muğla - 6. International Molecular Immunology and Immunogenetics Congress
28 Nisan - 30 Nisan 2025, İstanbul - TMRT-Der. 19. Ulusal Radyoteknoloji Kongresi ve Eğitim Seminerleri
21 Mayıs - 25 Mayıs 2025, K.K.T.C. - 1. MEDİKOD Uluslararası Komplikasyon Kongresi
13 Eylül - 14 Eylül 2025, İstanbul

Aylık Dağılım
seçeneği ile farklı kategorilerde arama yaparak, yıl içinde düzenlenecek kongrelerin aylık dağılımına ulaşabilirsiniz.