Doğu Karadeniz Romatoloji Günleri 2021

KONGRE TARİHİ
18 Aralık - 19 Aralık 2021

KONGRE YERİ
Online

KONGRE WEB SİTESİ
www.dogukaradenizromatolojigunleri.org
DAVET
Değerli Meslektaşlarımız,

Türkiye Romatizma Araştırma ve Savaş Derneği (TRASD) Trabzon şubesi olarak bu yıl ilkini gerçekleştireceğimiz "Doğu Karadeniz Romatoloji Günleri" 18-19 Aralık 2021 tarihinde online olarak gerçekleştireceğiz.

Romatizmal hastalıklarla ilgili birçok konunun yer alacağı toplantımızda, konulara akademik yaklaşımın yanı sıra, günlük pratiğimizde bize yardımcı olacak son yeniklikler alanlarında deneyimli akademisyenler tarafından multidisipliner olarak ele alınacaktır. Sizlerle dinamik, bilimsel gücü yüksek, dopdolu, monotonluktan uzak, aydınlık bir toplantıda buluşmayı diliyoruz.

Çok zor günlerden geçtiğimiz bu günlerden sonra 2022 itibari ile Karadeniz’in doğal güzelliklerini de görebileceğiniz, ayrı bir tadı olsa da artık çevrim içi olmayan, kucaklaşabileceğimiz, yüz yüze görüşebileceğimiz toplantılar düzenleyebileceğimize inanıyor ve arzu ediyoruz.

Toplantımızda sizleri aramızda görmekten büyük memnuniyet duyacağımızı belirtir, saygılarımızı sunarız.

Prof. Dr. Erhan Çapkın
TRASD Trabzon Şube Başkanı
Düzenleme Kurulu Adına

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.