Diz Cerrahisine Multidisipliner Bakış 2024

KONGRE TARİHİ
24 Mayıs - 26 Mayıs 2024

KONGRE ŞEHRİ
Muğla, Türkiye
KONGRE YERİ
Titanic Deluxe Bodrum

KONGRE WEB SİTESİ
kneeclub.org
DAVET
Değerli Meslektaşlarımız,

Günümüzde tenolojinin ilerlemesi ile günlük yaşantımızda olduğu gibi ortopedi alanında da gelişmeler hızla devam etmektedir. Ortopedinin her alanında gelişmelere ayak uydurmak oldukça zor hale gelmiştir. Birçok ortopedistin de tercih ettiği gibi tüm ortopedi yerine ilgi duydukları alanlarda çalışmalarını yoğunlaştırmaktadırlar.

Diz cerrahisi de ortopedinin yoğun ilgi duyulan alanlarından biri haline gelmiştir. Biz hekimlerin temel amaçlarından biri hastalarımıza kendileri için en uygun, en doğru teşhis ve tedavi yöntemini uygulamaktır. Başarının detaylayda gizli olduğunu hatırlayarak ve bu amaçlar doğrultusunda bilgi birikimlerimiz ve tecrübelerimiz önem kazanmaktadır.

Öğrenimlerimizin paylaşılması ve bilgi alışverişi ise mesleki gelişimimize hız katmaktadır.

Diz cerrahisinde güncel bilgilerimizi yenilediğimiz ve buluşma fırsatı bulacağımız toplantımıza katılımınız bizleri onurlandıracaktır.

Saygılarımla

Prof. Dr. Uğur HAKLAR

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.