Disiplinler Arası HIPEC Güncelleme Sempozyumu-HIPEC 2019

KONGRE TARİHİ
14 Eylül 2019

KONGRE ŞEHRİ
İzmir, Türkiye
KONGRE YERİ
Wyndham Özdilek

KONGRE WEB SİTESİ
www.hipec2019.com
DAVET
Değerli Meslektaşlarımız;

Sizleri, Türk Kolon ve Rektum Cerrahisi Derneği (TKRCD) ile İnterdisipliner Onkoloji Derneği’nin (İDOD) katkılarıyla 14 Eylül 2019 tarihinde İzmir’de düzenlemeyi planladığımız ‘’Kolorektal Kanserde Peritoneal Karsinomatoziste Kür Şansı: Hayal mi Gerçek mi? Sempozyumu’’ na davet etmekten mutluluk duyuyoruz.

İki farklı disiplinin bir araya gelmesi ile spesifik bir konunun enine boyuna tartışılacağı bir sempozyum planlıyoruz. Sizlerin desteği ve katkılarıyla peritoneal karsinomatozise yaklaşım konusunda bir konsensus oluşturabilmek en önemli hedefimiz olacaktır. Bu konuda Otör Kabul edilen değerli hocalarımızla beraber olma fırsatını kaçırmamanızı dileriz. Farklı disiplinlerin bir araya geldiği, spesifik konuların tartışıldığı toplantıların daha verimli olacağı düşüncesiyle çıktığımız bu yolda, hepinizi toplantıda görmekten büyük bir sevinç duyacağız.

Görüşmek üzere, saygı ve sevgilerimizle…

SEMPOZYUM BAŞKANLARI

Prof. Dr. Selman Sökmen , Prof. Dr. Gamze Gököz Doğu

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.