Dermatolojide ve Kozmetolojide Gelişmeler Kongresi 2020

KONGRE TARİHİ
04 Kasım - 08 Kasım 2020

KONGRE YERİ
Online

KONGRE WEB SİTESİ
kdad2020.org
DAVET
Değerli Meslektaşlarımız

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Deri ve Zührevi Hastalıkları Anabilim Dalı ile Kozmetoloji ve Dermatoloji Akademisi Derneği olarak çok uzun yılardır düzenlenen Dermatolojide Gelişmeler Simpozyumları ve İstanbul Kozmetik Dermatoloji Simpozyumlarını birleştirerek Dermatolojide ve Kozmetolojide Gelişmeler Kongresi’ni 2019 yılında gerçekleştirdik.

Dermatoloji ve kozmetoloji alanındaki yeniliklerin ve gelişmelerin yakından takip edilmesi, yeni yetişen asistan hekimlerin deneyimli dermatologlardan en güncel araştırmaları ve uygulamaları izlenip, öğrenmesi ve cesaretlenmesi amacıyla DERMATOLOJİDE VE KOZMETOLOJİDE GELİŞMELER KONGRESİ - 2020’yi de, 4-8 Kasım 2020 tarihleri arasında online olarak gerçekleştireceğiz.

Oturumlarımızı her zaman olduğu gibi kapsamlı bir şekilde hazırlıyoruz. Oturum başkanlarımızı ve konuşmacılarımızı da konularında uzman ve tecrübeli kişilerden titizlikle seçeceğiz. Dermatoloji alanında en güncel tedaviler, sözlü bildiriler ve karşılıklı bilgi paylaşımı açısından en uygun ortam sağlanıp genç meslektaşlarımızın en etkili şekilde fayda görebileceği şekilde konu başlıkları düzenlenecek ve meslektaşlarımızın araştırmalarını sunmaları için oturumlar düzenlenecektir. Kozmetik uygulamalar ile ilgili olarak en yeni uygulama yöntemleri ve son teknolojik cihazlar ile günlük rutininizde uygulama yapacak hale gelmeniz için sunumlarla ve kurslarla bilgiler pekiştirilecektir. Hepinizi bekliyoruz,

Prof. Dr. Server SERDAROĞLU - Prof. Dr. Yalçın TÜZÜN

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.