Çocuklarda Alerjik Hastalıklara Güncel Yaklaşım Sempozyumu 2019

KONGRE TARİHİ
27 Eylül 2019

KONGRE ŞEHRİ
İstanbul, Türkiye
KONGRE YERİ
İstanbul Medeniyet Üniversitesi

KONGRE WEB SİTESİ
tip.medeniyet.edu.tr
DAVET
Değerli Meslektaşlarımız,

İstanbul Medeniyet Üniversitesi (İMÜ) ve Çocuk Alerji ve Astım Akademisi Derneği (ÇAAAD) destekleriyle 27 Eylül 2019 tarihinde yapmayı planladığımız “Çocuklarda Alerjik Hastalıklara Güncel Yaklaşım“ adlı sempozyumumuza sizleri davet etmekten mutluluk duymaktayız.

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de alerjik hastalıkların görülme sıklığı son dönemlerde önemli oranda artış göstermiş ve günümüzde bir halk sağlığı sorunu haline gelmiştir. Bu nedenle başta Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları ve Aile Hekimleri olmak üzere tüm sağlık paydaşlarına bu hastalıkların tanı ve tedavisinde önemli görevler düşmektedir. Klinik pratiğimizde 2000’li yıllarda astım ve alerjik rinitli çocuklarımızı daha sık görürken, son yıllarda besin, deri ve ilaç alerjilerini daha sık görmekteyiz.

Toplantımızın amacı geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızda görülen bu alerjik hastalıkların tanı, tedavi ve izlemi konusundaki güncel yaklaşımları olgular ve interaktif oturumlar eşliğinde sizlerle paylaşmaktır. Güncel bilgiler, zengin konu içeriği ve aktif tartışma ortamı ile bilimsel yönden doyurucu olacağına inandığımız toplantımızda sizleri de aramızda görmekten onur duyacağız.

Saygılarımızla.

Doç. Dr. Mustafa Arga
Sempozyum Başkanı

Prof. Dr. Zeynep Tamay
Çocuk Alerji ve Astım Akademisi Derneği Başkanı

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.