Business and Organization Research Conference-BOR 2018

KONGRE TARİHİ
12 Eylül - 14 Eylül 2018

KONGRE ŞEHRİ
Safranbolu, Karabük, Türkiye
KONGRE YERİ
Karabük Üniversitesi Tarihi Taş Bina

KONGRE WEB SİTESİ
borconference.com
DAVET
Karabük Üniversitesinde düzenlenecek olan “Business & Organization Research” adlı uluslararası konferansımıza siz değerli bilim insanlarını davet etmekten büyük bir onur duymaktayız. Konferansımızın teması, yeni sosyal dinamiklerin bir sonucu olarak “Global Sorunlara Yerel Çözümler” dir. İşletme, İktisat ve çok disiplinli çalışmalarla sosyal bilimleri de kapsayan konferansımıza devam eden araştırmalarınızı, araştırma bulgularınızı veya tamamlanmış araştırmalarınızı gönderebilirsiniz. Tüm çalışmaların hakemlik sürecinden geçirileceği ve dünyanın önde gelen akademisyenlerini bir araya getirecek olan bu konferans, aynı zamanda güncel bilimsel meseleleri ve işletme yönetimi, kamu yönetimi, finans, yönetim ve organizasyon, örgüt sosyolojisi, sosyal hizmet gibi sosyal bilimler alanlarına ilişkin araştırma metodolojilerinin tartışılmasını sağlayacaktır. Fikirlerin paylaşıldığı ve bilim insanlarının kişisel ağlarını zenginleştireceği bu konferansta sizleri ağırlamaktan mutluluk duyacağız.

Konferansta sunulan bildiriler özet metin, genişletilmiş özet metin ve tam metin olarak konferans e-kitabında yayınlanacak olup ayrıca bilim kurulu tarafından değerlendirildikten sonra seçilen makaleler konferansı destekleyen dergilerde de tam metin olarak yayınlanacaktır.

Konferansın resmi dili Türkçe ve İngilizcedir.

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.