Atılım Üniversitesi Mühendislik Bilimleri ve Araştırmaları Öğrenci Kongresi-MÜBAK 2024

KONGRE TARİHİ
16 Mayıs - 17 Mayıs 2024

KONGRE ŞEHRİ
Ankara, Türkiye
KONGRE WEB SİTESİ
www.atilim.edu.tr/mubak2024
DAVET
Değerli Katılımcılar,

Son yıllarda, mühendislik disiplinlerinde lisans düzeyinde öğrenim görmekte olan öğrencilerde araştırma ve girişimcilik ekosistemlerinde etkin bir şekilde yer almaya başladılar. Atılım Üniversitesi Mühendislik Bilimleri ve Araştırmaları Öğrenci Kongresi ile Mühendislik disiplinlerinde lisans veya lisansüstü eğitimlerine devam etmekte olan öğrencilerin yapmış oldukları araştırmalarda elde etmiş oldukları çıktıların sunulması için bilimsel bir ortam oluşturulması amaçlanmaktadır.

Kongrede öğrenci sunumlarının yanı sıra hem akademiden hem de sektörden davetli konuşmacılar yer alacak olup bilim insanı adayı olan öğrenciler deneyimli araştırmacılar ile bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunacaktır.

Atılım Üniversitesi ev sahipliğinde 16-17 Mayıs 2024 tarihlerindeyüz yüze olarak gerçekleştirilecek olan Atılım Üniversitesi Mühendislik Bilimleri ve Araştırmaları Öğrenci Kongresi’ne katılım ve desteklerinizden onur ve mutluluk duyarız.

Sevgi ve Saygılarımla…

Prof. Dr. Yılser Devrim
Mühendislik Fakültesi Dekanı

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.