Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Kulak Burun Boğaz ve Odyoloji Sonbahar Sempozyumu 2018

KONGRE TARİHİ
17 Kasım 2018

KONGRE ŞEHRİ
Ankara, Türkiye
KONGRE YERİ
Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi

KONGRE WEB SİTESİ
www.aybukbbodyolojisempozyumu.org
DAVET
Değerli meslektaşlarımız;

17 Kasım 2018 tarihinde Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Etlik-Milli İrade Binası konferans salonunda yapılacak olan “Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Kulak Burun Boğaz ve Odyoloji Sonbahar Sempozyumu 2018” isimli Sempozyumda sizleri aramızda görmekten onur duyacağız.

Amacımız; siz saygıdeğer meslektaşlarımızı bir araya getirerek; Kulak Burun Boğaz ve Odyoloji’nin ortak çalışma alanlarındaki gelişmelerin yansıtılması ve güncel bilgi paylaşımının sağlanmasıdır.

Sempozyumda paneller, yuvarlak masa toplantıları ve konferanslar yer alacaktır. Alanında yetkin konuşmacıların bilgi birikimlerinin ve deneyimlerinin paylaşıldığı, olguların tartışıldığı, genç meslektaşlarımız ve öğrencilerimizi mesleki açıdan teşvik edecek verimli bir toplantı olması hedeflenmektedir.

Değerli katılımlarınız ve katkılarınızla zenginleşecek olan sempozyuma tüm meslektaşlarımızı ve öğrencilerimizi davet eder ve katılımınızdan onur duyarız.

Sempozyum Başkanı
Prof. Dr. H. Hüseyin Dere

Sempozyum Sekreteri
Doç. Dr. Banu Müjdeci

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.