Aile Hekimliği Akademisi Kongresi 2019

KONGRE TARİHİ
04 Nisan - 07 Nisan 2019

KONGRE ŞEHRİ
K.K.T.C.
KONGRE YERİ
Limak Deluxe Otel

KONGRE WEB SİTESİ
www.ailehekimligiakademisi.net
DAVET
Değerli Meslektaşlarımız,

04-07 Nisan 2019 tarihleri arasında Kıbrıs Limak Deluxe Otel'de düzenleyeceğimiz" Aile Hekimliği Akademisi Kongresi'ne sizlerden aldığımız olumlu geri bildirimler doğrultusunda heyecanla ve büyük bir hevesle hazırlanmaya başladık.

TAEDER (Tıbbi Araştırmalar ve Eğitim Derneği) tarafından gerçekleştirilecek olan Aile Hekimliği Akademisi Kongresi'nde; Aile Hekimlerine yönelik temel sorunlarda güncel yenilikleri paylaşmayı, hekimlerin poliklinikte karşılaştıkları sorunlara cevap bulabilmeleri, günlük pratik yaşamdaki gelişmelerinin gözden geçirilmesi ve bu doğrultuda hastalara etkin hizmet sunabilmek adına tecrübe paylaşımlarının yapılacağı keyifli bir kongre geçirmeyi hedeflemekteyiz. Kongremizde, bilimsel programının yanı sıra vaka toplantısı, panel ve kurslar yer alacaktır.

04-07 Nisan 2019 tarihleri arasında Kıbrıs, Limak Deluxe Otel'de düzenlenecek olan"Aile Hekimliği Akademisi Kongresi'nde siz değerli meslektaşlarımızı aramızda görmekten mutluluk ve sevinç duyacağız.

Kongre Eş Başkanı
Dr. Selami BÜLÜN

Kongre Eş Başkanı
Dr. Tolunay DEMİRDAMAR

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.