A dan Z ye İdiyopatik Skolyoz Sempozyumu
KONGRE TARİHİ
24 Mayıs - 25 Mayıs 2025
KONGRE ŞEHRİ
Ankara, Türkiye
KONGRE YERİ
Sheraton Hotel
KONGRE WEB SİTESİ
DAVET
Değerli meslektaşlarımız,
FTR kongrelerinde yapılan tüm anket sonuçlarına göre FTR hekimlerimizin yoğun ilgi gösterdiği konuların başında “Skolyoz” olması nedeni ile “Skolyozda klinik değerlendirme,egzersiz ve korse reçeteleme“ ile ilgili güncel bilimsel yaklaşımları yine “Skolyoz” alanında deneyimli kıymetli hocalarımız ile bir araya gelerek sizlerle teorik ve pratik uygulamalı interaktif bir sempozyum yapmayı planladık.
Bu nedenle 24-25 Mayıs 2025 tarihinde Ankara Sheraton Otel'de düzenlenecek olan “A’dan Z’ye İdiyopatik Skolyoz“ konulu sempozyumumuzda sizleri aramızda görmekten büyük mutluluk duyacağız. Amacı FTR hekimlerinin skolyoz farkındalığını ve skolyoza özel egzersiz ve korse reçetelemesini en üst düzeye çıkarmak olan bu sempozyumun sizlere faydalı ve verimli olacağına inanıyoruz.
Sempozyum Başkanı
Dr. Gülseren KayalarSempozyum Başkanı
Dr. Sinan Yaradanakul
2025 Tıp Kongreleri Kategorisindeki Benzer Etkinlikler
TÜMÜNÜ GÖSTER- FTA Fonksiyonel Tıp Kongresi 2025
14 Kasım - 16 Kasım 2025, Antalya - FaceMinima Toplantısı 2025
21 Şubat - 23 Şubat 2025, Ankara - 13. Üreme Sağlığı ve İnfertilite Kongresi-TSRM 2025
20 Kasım - 23 Kasım 2025, Antalya - 8. Interventional Pain Istanbul Congress-Hands on Cadaver Workshop and FIPP-CIPS Examination
16 Ekim - 19 Ekim 2025, İstanbul - 18. Doğu-Güneydoğu Anadolu Hepato-Gastroenteroloji Günleri Sempozyumu
05 Eylül - 07 Eylül 2025, Diyarbakır

Online (Çevrim içi)
olarak düzenlenecek olan kongre ve sempozyumlara farklı arama seçenekleri ile kolayca ulaşabilirsiniz.