9. Yutma Bozuklukları Kongresi
KONGRE TARİHİ
12 Aralık - 15 Aralık 2024
KONGRE ŞEHRİ
Ankara, Türkiye
KONGRE WEB SİTESİ
DAVET
Değerli Dostlarımız ve Meslektaşlarımız,
Bu yıl dokuzuncusunu düzenleyeceğimiz Yutma Bozuklukları Kongresi‘ne sizleri davet ediyor olmaktan mutluluk duymaktayız.
Kongremiz, Yutma Bozuklukları Araştırma Derneği, Dil Konuşma Terapistleri Derneği, European Society for Swallowing Disorders, Başkent Üniversitesi ve Hacettepe Üniversitesi Yutma Bozuklukları Araştırma ve Uygulama Merkezi iş birliğiyle, 12-15 Aralık 2024 tarihlerinde Ankara’da, Başkent Üniversitesi Prof. Dr. İhsan Doğramacı Konferans Salonu’nda gerçekleşecektir.
Yutma bozuklukları alanında çalışan ve bu alana ilgi duyan profesyonelleri bir araya getirmeyi amaçlayan kongremiz; tanı ve tedavideki en son gelişmeleri, yenilikçi yaklaşımları ve klinik uygulamaları ele alacaktır. Katılımcılar, multidisipliner bir ortamda bilimsel sunumlar, vaka tartışmalarıyla mesleki bilgi ve becerilerini geliştirme fırsatı bulacaklardır.
Siz değerli meslektaşlarımızın katılımı ve katkılarıyla, kongremizin bilimsel düzeyinin daha da artacağına, tüm katılımcılar için verimli bir öğrenme ve paylaşım ortamı yaratılacağına inanıyoruz.
Yutma Bozuklukları Kongresi düzenleme kurulu olarak, sizleri kongremize davet ediyor destek ve katılımlarınız için teşekkür ediyoruz.
Sevgi ve saygılarımızla.
Kongre Düzenleme Kurulu Adına
Doç. Dr. Numan Demir
Kongre Başkanı
2024 Tıp Kongreleri Kategorisindeki Benzer Etkinlikler
- 4. Uludağ Kardiyoloji Zirvesi
07 Mart - 10 Mart 2024, Bursa - Onkolojik Bakış Derneği Hepatosellüler Karsinom Tedavisinde Multidisipliner Yaklaşım Toplantısı
07 Mayıs 2024, Online - 3. Genç Pediatrik Romatologlar Sempozyumu
05 Aralık - 07 Aralık 2024, Ankara - 11. Ulusal Pediatrik Dermatoloji Günleri
23 Mayıs - 26 Mayıs 2024, Sakarya - 1. Ulusal Katılımlı Pediatrik Rehabilitasyon Sempozyumu-UKPRS 2024
12 Haziran 2024, Trabzon

Detaylı Arama
ile farklı kriterlere göre arama sonuçlarınızı filtreleyebilir, toplu olarak kongre listelerine ulaşabilirsiniz.