8. Uluslararası Tohumculuk Kongresi 2024

KONGRE TARİHİ
09 Aralık - 12 Aralık 2024

KONGRE ŞEHRİ
Antalya, Türkiye
KONGRE YERİ
Granada Luxury Belek

KONGRE WEB SİTESİ
tohumkongresi2024.com
DAVET
Tohumculuk sektörü 50 milyar dolar ticaret hacmi ile tarımda hızla değer artıran bir sektördür. Tohumculuk sektöründe faaliyet gösterenler son yıllarda kaliteli üretim, yeni çeşit ıslahı ve dünyadaki farklı coğrafyalarda üretim yapabilen teknik ve ticari donanıma sahip olmaya çalışmaktadır.

Türkiye’de 2002 yılında başlayıp 7 kez ulusal olarak düzenlenen “Tohumculuk Kongreleri” 2024 yılından itibaren uluslararası olarak yapılacaktır.

Günümüzde tohumluk, sadece tarımsal bir girdi değil aynı zamanda teknoloji kullanılarak elde edilen, yüksek ekonomik değerde, sürdürülebilir gıda üretimi için stratejik öneme sahip bir ürün haline gelmiştir. Bu nedenle sektör paydaşlarının katkılarıyla üretim teknolojileri ve yöntemlerinin yanı sıra pazarlama, satış, markalaşma ile dış ticaret konularının da kongremizde ele alınması hedeflenmiştir.

Sadece akademik çalışmaların sunumunun eksik kalacağı gerçeğinden hareketle sektörün geleceğinin de tartışıldığı bir zemin yaratmak ve tüm paydaşlar arasında iş birliklerinin kurulması için fırsatlar sunacak bir platform oluşturmak hedefi kongremiz için uygun görülmüştür. Bu düşünceyle kongremizde konularında uzman davetli konuşmacılar, ticaret masaları, stant imkanları, firma ve birlik tanıtımları ile güncel konularda panel ve konferanslar yer alacaktır.

Hedeflenen bu ortak paydanın gerçekleşmesinde katılımınız değer taşımaktadır. Tohumluk sektörünün bir paydaşı olarak sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Saygılarımızla...

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.