8. Ulusal İSTAHED Aile Hekimliği Kongresi-İKON 2021

KONGRE TARİHİ
27 Ekim - 31 Ekim 2021

KONGRE ŞEHRİ
Antalya, Türkiye
KONGRE YERİ
Pine Beach Otel

KONGRE WEB SİTESİ
www.ikon.org.tr
DAVET
Değerli Meslektaşlarımız,

Eğitim faaliyetleri ile kurulduğu günden bu yana öncü olmuş, düzenlediği kongreler, akademiler, web programları ve sempozyumlar ile fark yaratmış İstanbul Aile Hekimliği Derneği olarak 27-31 Ekim 2021 tarihleri arasında Antalya’da gerçekleştireceğimiz 8. Ulusal İSTAHED Aile Hekimliği Kongresi; İKON 2021’e sizleri davet etmekten büyük mutluluk duyuyoruz.

Pandemi sürecinde çok yorulduk, bu sürecin bir an önce bitmesi için hep birlikte çalıştık, çalışmaya devam ediyoruz. Bir çok şeye hasret kaldık ama en çok birlikte olmayı, bir araya gelebilmeyi özledik. Covid-19 ile mücadelenin aşılama ile sürdüğü bu dönemdeki büyük umut ve inancımızla, Türkiye’nin en geniş katılımlı aile hekimliği kongresi İKON’u yüz yüze yapmayı planladık.

Her geçen yıl meslektaşlarımızın yoğun ilgisi ile gelişip büyüyen Ulusal İSTAHED Aile Hekimliği Kongresi’ni, Türkiye’nin dört bir yanında sahada çalışan aile hekimlerinin deneyimlerini paylaşmalarını, klinik pratiklerinde karşılaştıkları sorunlara güncel yanıtlar bulabilmelerini, ülkemizde aile hekimliğini güçlendirmek için fikirler geliştirebilmelerini sağlamak; ayrıca yabancı meslektaşlarımızın sunumlarıyla da yeni bakış açıları kazanmak amacıyla düzenliyoruz. Her biri alanında uzman değerli hocalarımızın katılımıyla gerçekleşecek konferanslar, paneller, kurslar ve workshoplar, bilimsel platforma katkı sağlayacak sözel ve poster bildirilerle katılımcıların farklı ilgi alanları ve gereksinimlerini karşılayacak geniş bir bilimsel programda buluşmayı hedefliyoruz.

Kongre düzenleme kurulu olarak bizler, ekim ayında Antalya’nın güneşinin ve doğasının içimizi ısıtacağını umarak, İKON 2021’de Cumhuriyetimizin 98. yıl dönümünü coşkuyla kutlamayı, bilimsel ve sosyal programı ile yine fark yaratacak bir kongre geçirmeyi diliyoruz.

Birliğimiz En Büyük Gücümüzdür!

Kongre düzenleme kurulu adına;

Kongre Başkanı
Dr. Serkan ÖZBAKIŞ

Kongre Genel Sekreteri
Dr. Senem ÖZŞEHİR

Kongre Bilimsel Sekreteri
Dr. Hüseyin ACAR

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.