7. Uluslararası Temel ve Uygulamalı Bilimlerdeki Gelişmeler Konferansı-ICANAS 2024

KONGRE TARİHİ
17 Nisan - 20 Nisan 2024

KONGRE ŞEHRİ
Antalya, Türkiye
KONGRE YERİ
IC Hotels Green Palace

KONGRE WEB SİTESİ
icanas.org.tr
DAVET
Sevgili Dostlar ve Meslektaşlarım,

Daha önce Antalya ve Ağrı’da gerçekleştirdiğimiz son derece başarılı altı ICANAS konferanslarının ardından siz değerli akademisyenleri Antalya, IC Hotels Green Palace’ da 17-20 Nisan 2024′ te yapacağımız 7. Uluslararası Doğa ve Uygulamalı Bilimlerdeki Gelişmeler Konferansı’na (ICANAS 2024) davet etmekten büyük mutluluk duyuyoruz.

ICANAS 2024’nin hedefi, dünyanın her yerinden Uluslararası Doğa ve Uygulamalı Bilimlerde İlerleme Konferansı için en son araştırma sonuçlarını sunmak, yüz yüze yeni fikirler ve uygulama deneyimleri paylaşmak, zorlu konuları tartışmak, araştırma ilişkileri kurmak ve gelecekteki işbirliği için küresel ortaklar bulmaktır. ICANAS 2024 kar amacı gütmeyen bilimsel bir etkinliktir.

Yazarlar, aşağıdaki alanlarda önemli ilerlemeleri tanımlayan, ancak bunlarla sınırlı olmayan araştırma sonuçlarını, projeleri, anket çalışmalarını ve endüstriyel deneyimleri gösteren makaleler sunarak konferansa katkıda bulunmayı talep edebilirler;

Tarım ve Su Bilimleri, Biyolojik Bilimler, Biyoteknoloji, Kimya, Mühendislik, Eğitim, Genetik, Matematik, Malzeme Bilimi, Nanoteknoloji ve Fizik.

Bu konferansın uzman bilimsel komitesi ve organizasyon komitesi, toplantının yüksek akademik standartlara sahip olması konusunda azami özen göstermektedir. Konferansın münhasır bilimsel komitesi ve organizasyon komitesi toplantının yüksek akademik standartlara sahip olmasını sağlamaktır. Konferans sonuçlarının bu bilimsel alandaki bilgilere önemli bir katkı sağlayacağını umuyoruz.

Bu vesile ile tüm araştırmacıları bu konferansa katılmaya ve zengin bilimsel programın tadını çıkarmağa davet ediyoruz. Bize katılabileceğinizi ve faydalı ve teşvik edici bir konferans olacağından emin olacağınızı ve katkıda bulunacağınızı içtenlikle umuyoruz! İlgili arkadaşlarınıza konferans hakkında bilgi verirseniz seviniriz. ICANAS 2024 hakkında herhangi bir sorunuz varsa lütfen bize e-posta ile ulaşın: [email protected]. Daha fazla bilgiye ihtiyacınız varsa lütfen www.icanas.org.tr adresini ziyaret edin.

Konferansın resmi dilleri İngilizce ve Türkçe‘dir. Konferansımız Yeni Doçentlik Kriterlerine Uygundur.

En içten dileklerimle,

Prof. Dr. Önder ŞİMŞEK

Düzenleme Kurulu Adına

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.