7. Uluslararası İstanbul Akıllı Şebekeler ve Şehirler Kongre ve Fuarı-ICSG İstanbul 2019

KONGRE TARİHİ
25 Nisan - 26 Nisan 2019

KONGRE ŞEHRİ
İstanbul, Türkiye
KONGRE WEB SİTESİ
www.icsgistanbul.com
DAVET
7. Uluslararası İstanbul Akıllı Şebekeler ve Şehirler Kongre ve Fuarı (ICSG İstanbul 2019) 25-26 Nisan 2019 tarihlerinde gerçekleştirilecektir.

ICSG 2019, akıllı şebekeler ve şehirler, akıllı ulaşım sistem araştırmacıları, uygulayıcıları, geliştiricileri ve kullanıcıları için üstün fikirleri ve üst düzey teknoloji ürünlerini tartışmak ve keşfetmek, teknikleri, araçları ve deneyimleri paylaşmak için uluslararası önemli bir toplantıdır.

Kongre teknik olarak IEEE Güç ve Enerji Topluluğu (IEEE-PES), T.C.Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, T.C Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı ve Elektrik Dağıtım Hizmetleri Derneği (ELDER) tarafından desteklenmektedir.

ICSG 2019 Düzenleme komitesi araştırmacıları, yenilikçileri, karar vericileri, uygulayıcıları, geliştiricileri, düzenleyicileri, yatırımcıları, uzmanları, kullanıcıları ve öğrencileri kongreye katılımcıları ve bildiri sunmaları için davet etmektedir. Kongreye katılım yazarlar, öğrenciler ve dinleyiciler için ücretsizdir.

Kongrede sunulan bildiriler bildiri kitapçığı olarak elektronik ortamda yayımlanmak üzere IEEE Xplore Dijital kütüphanesine gönderilecektir. IEEE Xplore Dijital kkütüphensi ve indexlemeye dair kapsalı bilgiler için lütfen IEEE Destek Merkesi SSS bölümünü ziyaret ediniz.

Kongrede sunulacak bildiriler orijinal, daha önce başka bir kongre ve dergide yayınlanmamış veya değerlendirilmek üzere gönderilmemiş olmalıdır.

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.