7. Ulusal Hastane ve Kurum Eczacıları Kongresi-TÜKED 2020

KONGRE TARİHİ
04 Mart - 07 Mart 2020

KONGRE ŞEHRİ
Lara, Antalya, Türkiye
KONGRE YERİ
Royal Seginus Hotel

KONGRE WEB SİTESİ
www.tuked2020.org
DAVET
Sevgili Meslektaşlarım,

Eczacılık mesleğinin gelişen ve yenilenen yönlerini, bilimsel ve güncel bilgiler doğrultusunda değerlendirerek, mesleğin sorunlarını ve çözüm önerilerini yetkili kurumlara sunarak mesleki gelişmeye katkıda bulunabileceğimiz 7. Ulusal Hastane ve Kurum Eczacıları Kongresi’nin 04-07 Mart 2020 tarihleri arasında Royal Seginus Otel - Lara / Antalya’da gerçekleşeceğini duyurmaktan mutluluk duyuyoruz.

Bu kongrede; kamunun farklı alanlarında görev alan meslektaşlarımızla birlikte, kapsamı ve hizmet alanı genişleyen eczacılık uygulamalarına, meslek hukuku ve özlük haklarına değinerek, sağlık çalışanları ve diğer paydaşlarımızla birlikte tedavinin, kurumsal işleyişin ve faaliyetlerin iyileştirilmesine yönelik çalışmaları hep birlikte tartışacağız.

Eczacılığın değişen ve gelişen yönlerini değerlendireceğimiz 7. Ulusal Hastane ve Kurum Eczacıları Kongresi’nde katlım ve katkılarınızla oluşturduğunuz sevgi, arkadaşlık ve dostluk ortamında sizlerle güzel ve yararlı bir kongre geçirmek ümidiyle yönetim kurulu adına saygı ve sevgiler sunarım.

Ecz. Mustafa Gönen

Tüm Kamu Eczacıları Derneği Başkanı

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.