6. Uluslararası Okul Öncesi Eğitimi Kongresi-IECEC-UOEK 2019

KONGRE TARİHİ
02 Ekim - 05 Ekim 2019

KONGRE ŞEHRİ
Kars, Türkiye
KONGRE WEB SİTESİ
iecec-uoek.org
DAVET
Değerli Bilim İnsanları,

Altıncı Uluslararası Okul Öncesi Eğitimi Kongresi (IECEC/UOEK-2019) “Çocukluğun İnşası” ana temasıyla Kafkas Üniversitesi Eğitim Fakültesi işbirliği ile 2-5 Ekim 2019 tarihlerinde Kars’ta düzenlenecektir.

Kongre, dünyadaki meslektaşlarla uzmanlık, deneyim ve bilimsel çalışmaların paylaşılmasını amaçlamaktadır. Kongre programı, çağrılı konuşmacılar, paneller, sözlü bildiri ve poster sunumlarını kapsamaktadır. Sizlerden daha önce herhangi bir yerde sunulmamış ve yayınlanmamış özgün çalışmalarınızı bildiri ekleme menüsünü kullanarak göndermenizi beklemekteyiz.

Hakem değerlendirmelerinin ardından kabul edilen ve sempozyumda sunulan bildiriler sempozyum bildiri özetler kitabında yayınlanacaktır. Uluslararası Okul Öncesi Eğitimi Kongresi 2019 bildirileri, hakem sürecinden geçirilerek “Özet” olarak elektronik ortamda kitap formatında basılacaktır. Sizleri Kafkas Üniversitesi'nde yapılacak kongremizde görmeyi heyecanla bekliyoruz.

Kongre Başkanı
Prof. Dr. Hüsnü KAPU
Eğitim Fakültesi Dekan V.
Kafkas Üniversitesi

Kongre Başkanı
Dr. Öğr. Üyesi Sabri GÜNGÖR
Temel Eğitim Bölüm Başkanı
Kafkas Üniversitesi

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.