6. Uluslararası Öğretmen Eğitiminde Yeni Konular Sempozyumu-ISNITE 2018

KONGRE TARİHİ
29 Kasım - 01 Aralık 2018

KONGRE ŞEHRİ
Kapadokya, Nevşehir, Türkiye
KONGRE YERİ
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi

KONGRE WEB SİTESİ
isnite2018.nevsehir.edu.tr
DAVET
6. Uluslararası Öğretmen Eğitiminde Yeni Konular Sempozyumu’na sizleri davet etmekten mutluluk duyarız. Sempozyumumuz 29 Kasım - 1 Aralık 2018 tarihlerinde Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’nde, Kapodokya, Nevşehir, Türkiye’de düzenlenecektir. Bu sempozyum Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, Eğitim Fakültesi ve Öğretmen Eğitimi ve Eğitimcileri Dergisi tarafından düzenlenmektedir.

Kapadokya bölgesi, doğa ve tarihin mükemmel bir uyum içinde bütünleştiği Dünyanın en güzel yerlerinden biridir. “Güzel Atlar Ülkesi” anlamına gelen Kapadokya'da, yüzyıllarca süren volkanik patlamalarla, lavlardan oluşan geniş bir plato oluşmuştur. Yöre, uluslararası örgütler nezdinde de değer görmüş, bölgede bulunan Göreme Milli Parkı 1985 yılında UNESCO Dünya Mirası listesine alınmıştır. Günümüzde Türkiye'nin en önemli turizm merkezlerinden biri olan Kapadokya, her yıl dünyanın her yerinden gelen yüz binlerce turist tarafından ziyaret edilmektedir. Kapadokya; Uluslararası Dağ Bisikleti Yarışı, Dünya Cross-Country Şampiyonası (Kapadokya Ralli), dağ ve doğa yürüyüşü, bisiklet turizmi, kamp ve karavan turizmi, atlı doğa yürüyüşü, yamaç paraşütü, balonla seyahat gibi çok çeşitli aktivite imkânlarına sahiptir.

Sempozyum, kayıt, ulaşım ve konaklamaya yönelik bilgiler ilerleyen günlerde sempozyum sayfasından yayınlanacaktır.

Kapodokya’da görüşmek üzere…

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.