6. Eser Analiz Kongresi-EsAn 2024

KONGRE TARİHİ
05 Eylül - 08 Eylül 2024

KONGRE ŞEHRİ
Manisa, Türkiye
KONGRE WEB SİTESİ
esan2024.mcbu.edu.tr
DAVET
Biz, Manisa Celal Bayar Üniversitesi, Kimya Bölümü olarak VI. Eser Analiz Kongresi’ni (EsAn 2024) 5-8 Eylül 2024 tarihlerinde Manisa’da düzenleyeceğimizi duyurmaktan mutluluk duymaktayız. VI. Eser Analiz Kongresi (EsAn 2024) kimyasal analizle ilgili çeşitli konular ve araştırmalar hakkındaki bilgilerin tanıtımına ve yayılmasına imkan sağlayacaktır.

EsAn’ın temel amacı, dünya genelindeki fikirlerin, mevcut ve ortaya konan yeni bilgilerin ve aynı zamanda son gelişmelerin tartışılması için araştırmacıları bir araya getirmek ve yeni iş birlikteliklerinin oluşturmasına imkan sağlamaktır. EsAn aynı zamanda araştırma işbirliklerinin artırılması ve mevcut gelişmeler hakkında fikir alışverişinde bulunulma ortamının oluşturulması açısından üniversite-sanayi arasında bir köprü oluşturma görevini de üstlenecektir. Kongre programında özel oturum, davetli konuşmacılar, sözlü ve poster sunumları yer alacaktır.

Eser Analiz Kongresi, sadece tek bir alana ait olmayıp multidisipliner yapısı ile pek çok farklı alanlardan bilim insanlarını bir araya getirme potansiyeline sahiptir. Bu nedenledir ki, kimya, biyoloji, çevre, gıda, tıp, eczacılık, jeoloji ve ziraat gibi çeşitli alanlarda spektroskopi, kromatografi ve elektroanalitik yöntemleri kullanarak eser analiz uygulayan herkes kongrenin doğal davetlisidir. Araştırmalarınızı sözlü veya poster sunumu olarak sunmak için EsAn 2024’e davetlisiniz.

Manisa, Ege bölgesinde Spil Dağı ve Gediz Nehri arasında kurulmuştur. İzmir’e 25 km uzaklıktadır. Şehir aynı zamanda Şehzadeler şehri olaraktan bilinir...

Prof. Dr. Kenan DOST
Kongre Başkanı

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.