6. Aydın Multidisipliner Endokrin Günleri
KONGRE TARİHİ
03 Kasım - 05 Kasım 2023
KONGRE ŞEHRİ
Didim, Aydın, Türkiye
KONGRE YERİ
Aquasis De Luxe Resort and Spa Hotel
KONGRE WEB SİTESİ
DAVET
Sayın Meslektaşlarımız,
Endokrinolojik hastalıkların güncelleneceği, multidisipliner olarak bir çok farklı bilim dalını bir araya getiren 'Aydın Multidisipliner Endokrin Günleri'nin bu sene altıncısını düzenliyoruz. Bu sene bilimsel oturumlarda sunumları özellikle olgular eşliğinde interaktif ve multidisipliner yaklaşımlar olarak planladık.
Multidisipliner Tıp Akademisi Derneği olarak bu amaç çerçevesinde 03-05 Kasım 2023 tarihlerinde Aquasis De Luxe Resort & Spa Hotel, Didim'de gerçekleştirmeyi planladığımız '6. Aydın Multidisipliner Endokrin Günleri'ne, Endokrinoloji alanındaki yenilikleri güncellemek ve deneyimlerinizi bizlerle paylaşmak üzere sizleri toplantımıza davet ediyoruz.
Endokrinolojik hastalıkların farklı yönleriyle ele alınacağı, olgu sunumlarının multidisipliner olarak tartışılacağı toplantımız, sizlerin katılımı ve sözlü-poster bildirileriyle güçlenecektir.
Sizleri aramızda görmekten mutluluk duyacağız.
Saygılarımızla,
Sempozyum Başkanı
Prof. Dr. Engin GÜNEYSempozyum Sekreterleri
Prof. Dr. Mustafa ÜNÜBOL
Doç. Dr. Mustafa Gökhan ÜNSAL
2023 Tıp Kongreleri Kategorisindeki Benzer Etkinlikler
- 3. Erciyes Dermatoloji Zirvesi-EDZ 2023
16 Mart - 19 Mart 2023, K.K.T.C. - İstanbul Doğum Sempozyumu
02 Aralık - 03 Aralık 2023, İstanbul - Türk Kardiyoloji Derneği KTO Kulübü-Uluslararası Katılımlı KTO İstanbul 2023 Toplantısı
28 Nisan - 29 Nisan 2023, İstanbul - 22. Uluslararası Doğu Akdeniz Aile Hekimliği Kongresi-DAAHK 2023
11 Mayıs - 14 Mayıs 2023, Adana - TND SPSCG 27. Spinal Sempozyumu
27 Ekim - 30 Ekim 2023, Muğla

Online (Çevrim içi)
olarak düzenlenecek olan kongre ve sempozyumlara farklı arama seçenekleri ile kolayca ulaşabilirsiniz.