5. Uluslararası Hayvan Besleme Kongresi
KONGRE TARİHİ
11 Aralık - 14 Aralık 2025
KONGRE ŞEHRİ
Antalya, Türkiye
KONGRE YERİ
Titanic Mardan Palace
KONGRE WEB SİTESİ
DAVET
Değerli Katılımcılar,
Hayvan Besleme Bilim Derneği (HBBD) Yönetim Kurulu adına sizleri, 11 – 14 Aralık 2025 tarihleri arasında, Titanic Mardan Palace, Kundu-Antalya’da düzenlenecek 5. Uluslararası Hayvan Besleme Kongresi’ne (5. UHBK) davet etmekten kıvanç duyarız.
HBBD (http://www.hayvanbesleme.org.tr) olarak ilk 4 kongrede olduğu gibi bu kez de Üniversite–Sanayi işbirliği kapsamında bilgi ve teknolojinin geliştirilmesi, paylaşılması ile yaratacağı katma değerden ülke ekonomisi ve evrensel bilim adına yararlanılması amacıyla yurt dışından bilim insanlarının katılımı ile uluslararası nitelikteki kongremizi bir adım daha ileri taşımayı hedefliyoruz.
Bu niyetle yola çıkarken, akademik çevrelerden, kamu kurumlarından, yem ve hayvancılık sektörlerinden olmak üzere yemler, hayvan besleme, yem analizleri ve yem teknolojileri alanlarında uzmanlaşan siz değerli üyelerimizi, 5. UHBK kapsamında aşağıdaki konuları ele alan sözlü veya poster bildiriler ile bu kongreye katkı yapmaya davet ediyoruz.
5. UHBK’de buluşmak üzere sevgi ve saygılarımızı sunarız.
Prof. Dr. Şakir Doğan TUNCER
Dernek BaşkanıProf. Dr. Nizamettin ŞENKÖYLÜ
Kongre Başkanı
2025 Veteriner, Hayvancılık Kongreleri Kategorisindeki Benzer Etkinlikler
TÜMÜNÜ GÖSTER- 1. Ulusal Veteriner Onkoloji Kongresi-UVOK 2025
04 Kasım - 06 Kasım 2025, Muğla - 2. International Congress of Veterinary Medicinal Plants and Traditional Medicine
29 Eylül - 30 Eylül 2025, Erzurum - 15. Ulusal ve 4. Uluslararası Veteriner İç Hastalıkları Kongresi
23 Ekim - 26 Ekim 2025, Antalya - 5. Uluslararası Kedi Hekimliği Derneği Kongresi
09 Ekim - 10 Ekim 2025, İstanbul - Nefroloji Günleri 2025
11 Temmuz - 12 Temmuz 2025, Antalya

Kongre Otelleri
hakkında bilgi alarak, farklı filtreleme seçenekleriyle kongre otellerini detaylıca arayabilirsiniz.