5. Hastane Öncesi Acil Sağlık Hizmetlerinde Resüsitasyon Sempozyumu-RESÜSİST 2019

KONGRE TARİHİ
16 Mart 2019

KONGRE ŞEHRİ
Adana, Türkiye
KONGRE YERİ
Çukurova Üniversitesi Mithat Özsan Amfisi

KONGRE WEB SİTESİ
www.resusitasyon.net
DAVET
Değerli Meslektaşlarımız;

Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri Derneği ve Çukurova Üniversitesi işbirliği ile 16 Mart 2019 tarihinde Adana’da düzenlenecek olan” 5. Hastane Öncesi Acil Sağlık Hizmetlerinde Resüsitasyon Sempozyumu”na sizleri davet etmenin mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz.

Günümüzde yaşanan bilimsel ve teknolojik gelişmeler sağlık çalışanlarının eğitiminde ve mesleki gelişimlerini sürdürmede doğru stratejilerin multidisipliner bir anlayışla uygulanmasını zorunlu kılmaktadır. Bu amaçla çalışma hayatında iş birliği yapan paydaş kurumların bütüncül bir anlayış ve işbirliği içerisinde gerçekleştireceği bu bilimsel şölenin ülkemiz sağlık sistemine önemli katkılarda bulanacağına inanıyoruz.

Alanında uzman konuşmacıların katılımıyla gerçekleştirilecek olan sempozyumda; farklı kültür ve coğrafyalardan harmanlanan bilgi ve deneyimlerinin paylaşılarak ülkemizde Acil Sağlık Sisteminin gelişimine katkıda bulunmayı, yaşadığımız sorunlara karşı da ortak aklı hakim kılmayı hedefliyoruz.


İzmir, İstanbul, Batman ve Diyarbakır Resüsist sempozyumlarının ardından; coğrafi konumu, iklimi, kültürel değerleri, efsane yemekleri, akdeniz ikliminin sıcak insanları, Taş Köprüsü, Tarihi Tren Garı, Varda Köprüsü ve karnavalları ile renkli şehrimiz Adana sizleri bekliyor.

Sevgi ve Saygılarımla…

Abdullah BALTACI
Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri Derneği Y.K. Başkanı

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.