5. Aydın Romatoloji Günleri
KONGRE TARİHİ
27 Eylül - 29 Eylül 2019
KONGRE ŞEHRİ
Kuşadası, Aydın, Türkiye
KONGRE WEB SİTESİ
DAVET
Sayın Meslektaşlarım,
V. Aydın Romatoloji Günleri Sempozyumu, Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Anabilim Dalı Romatoloji Bilim Dalının ev sahipliğinde 27-29 Eylül 2019 tarihleri arasında Kuşadası’nda Korumar Ephesus Resort Otel’de düzenlenecektir. Sizleri güzel Aydın’ımızın güzide ve turistik ilçesi Kuşadası’nda yapılacak olan V. Aydın Romatoloji Günleri Sempozyumu’na davet etmekten büyük mutluluk ve gurur duymaktayız.
Aydın Romatoloji Günleri Sempozyumu'muzda prensip olarak her seferinde farklı bir hastalığı ana konsept olarak almayı ve her yönüyle o hastalık veya hastalık grubunu konuşmayı istiyoruz. Önceki yıllarda yaptığımız toplantılarda “Biyolojik tedaviler, Romatologlar için Klinik İmmünoloji, Sistemik Lupus Eritematozus ve Sistemik Skleroz” konularını ayrıntılı olarak değerlendirdik. Bu yıl V. Aydın Romatoloji Günlerinde, tanı ve tedavisinde sıklıkla zorluklarla karşılaştığımız “FMF ve Sistemik Otoinflamatuar Hastalıklar” konusunu, alanlarında söz sahibi değerli uzmanların sunumları ve kişisel deneyimleri ile konuşmak ve tartışmak istiyoruz. Ayrıca günümüzde hastalıkların patogenezinde ve tedavilerde çok önemli yer tutan immün sistemi ve hücrelerini yakından tanıyabilmek için bir “Temel İmmünoloji” kursu yapılması da planlanmaktadır. Bunun yanı sıra diğer sistemik romatizmal hastalıkların güncel tedavi değerlendirmelerinin tartışıldığı oturumlara da yer verilecektir. Eylül sonu Kuşadası’nın en güzel ve henüz güneş ve sıcaklığın terk etmediği aylarından biridir ve fırsat buldukça deniz ve güneşten de yararlanmak mümkündür. Bu nedenle Eylül ayında Kuşadası’nın zevkini hem bilimsel olarak hem de fırsat buldukça yapacağımız sohbetlerle birlikte sürdürmek istiyoruz. Bu yüzden V. Aydın Romatoloji Günleri’nde sizlerle buluşacak olmanın sevinç ve heyecanını yaşamaktayız.
Paylaşacağınız bilgi ve deneyimlerinizle, bilimsel ve sosyal anlamda değerli katılımlarınızla zenginleşeceğinden emin olduğumuz V. Aydın Romatoloji Günleri’nde sizleri Ege’nin ve Kuşadası’nın güzelliği ve sıcaklığında buluşmak ümidiyle davet eder en iyi dileklerimizi sunarız.
Saygı ve sevgilerimizle.
Prof. Dr. Taşkın Şentürk
2019 Tıp Kongreleri Kategorisindeki Benzer Etkinlikler
- 5. Ulusal Hava ve Uzay Tıbbı Kongresi
04 Ekim - 06 Ekim 2019, İzmir - 1. Marmara Radyasyon Onkolojisi Günleri
27 Eylül - 28 Eylül 2019, İstanbul - Ulusal Tıp Eğitimi Sempozyumu-UTES 2019
10 Nisan - 12 Nisan 2019, Eskişehir - 1. Hematoloji Eğitim ve Araştırma Kongresi
15 Kasım - 17 Kasım 2019, Antalya - 3. International Expermed Congress
11 Nisan - 14 Nisan 2019, K.K.T.C.

Kongre Otelleri
hakkında bilgi alarak, farklı filtreleme seçenekleriyle kongre otellerini detaylıca arayabilirsiniz.