42. Ulusal Radyoloji Kongresi-TÜRKRAD 2021

KONGRE TARİHİ
26 Ekim - 31 Ekim 2021

KONGRE ŞEHRİ
Antalya, Türkiye
KONGRE YERİ
Kaya Palazzo Kongre Merkezi

KONGRE WEB SİTESİ
www.turkrad2021.org
DAVET
Değerli meslektaşlarım,

42. Ulusal Radyoloji Kongremizin hazırlıklarına başlamış bulunmaktayız. Yüksek kalitede ve günümüzün sıcak konularını içeren bilimsel programı oluşturmak için merkez yönetim kurulumuz ve bilimsel kurulumuz yoğun çalışma içerisindeler. Kongremizin ana konusunu “Enfeksiyon ve Enflamasyon” olarak belirledik. Bu konu ile ilgilenen çok sayıda öncül bilim insanının kongremize katılımını sağlamak için çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.

Bu yıl kongremizi 26-31 Ekim 2021 tarihleri arasında Antalya’da Kaya Palazzo Kongre merkezinde gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Büyük heyecan ve ümitle aşılamanın yaygınlaşmasını, pandemi tehdidinin azalmasını ve kongremizi fiziki olarak bir arada planladığımız gibi yapabilmeyi diliyoruz. Kongremize katılabilecek meslektaşlarımızın bilgilerinde yenilenme sağlayabilmek ve meslektaşlarımızın hayatlarını tehlikeye atarak çalıştıkları iki yıl içerisinde biriktirdikleri stresin ve yıpranmanın bir kısmını azaltabilmek en önemli amaçlarımızdır.

Bu güzel camiayı oluşturan tüm meslektaşlarımla kongremizde buluşma dileğiyle.

Saygılarımla,

Prof. Dr. Tuncay HAZIROLAN
Türk Radyoloji Derneği Başkanı
42. Ulusal Radyoloji Kongresi Başkanı

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.