4. Uluslararası Projeden Uygulamaya Eğitim Sempozyumu-UPUES 2024

KONGRE TARİHİ
05 Eylül - 07 Eylül 2024

KONGRE ŞEHRİ
Konya, Türkiye
KONGRE WEB SİTESİ
neukongre.com/kongre/upues2024
DAVET
Necmettin Erbakan Üniversitesi Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi ve Konya İl Millî Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde Konya Büyükşehir Belediyesinin destekleriyle “Uluslararası Projeden Uygulamaya Eğitim Sempozyumu”nun (UPUES 2024) dördüncüsü 5-7 Eylül 2024 tarihleri arasında yüz yüze ve çevrim içi olarak KONYA Necmettin Erbakan Üniversitesinde düzenlenecektir.

IV. Uluslararası Projeden Uygulamaya Eğitim Sempozyumu’nda (UPUES–2024) amacımız; ülkemizde ve uluslararası platformda yapılan örnek projelerin ve öğretim uygulamalarının sonuçlarının eğitim camiası ile paylaşılması, yaygınlaştırılması, öğretmenlerin, üniversite öğrencilerinin ve akademisyenlerin proje bilgi ve deneyimlerinin paydaşlara aktarılmasının sağlanmasıdır.

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.