4. Uluslararası Filoloji Sempozyumu
KONGRE TARİHİ
03 Mayıs - 05 Mayıs 2018
KONGRE ŞEHRİ
Antalya, Türkiye
KONGRE YERİ
Alanya Alaattin Keykubat Üniversitesi
KONGRE WEB SİTESİ
DAVET
4. Uluslararası Filoloji Sempozyumu’nun Saygıdeğer Katılımcıları;
Sizleri 3-5 Mayıs 2018 (www.asoscongress.com) tarihleri arasında Alanya Alaattin Keykubad Üniversitesi ev sahipliğinde Antalya’da düzenlenecek olan 4. Uluslararası Filoloji Sempozyumu’na davet etmekten büyük mutluluk duyuyoruz.
Uluslararası Filoloji Sempozyumu’nda nitelik açısından akademisyenlerin çalışmalarına ve araştırmalarına en üst düzeyde katkı sağlanması, disiplinlerarası çalışma ortamı oluşturarak alanla ilgili deneyimlerin, kuramsal ve uygulamalı bilgilerin paylaşılması ve eğitim bilimleri alanındaki güncel konuların tartışılması hedeflenmektedir. İlkini Elazığ’da Fırat Üniversitesi ev sahipliğinde, ikincisini Antalya’da Alanya Alaaddin Keykubad Üniversitesi ev sahipliğinde, üçüncüsünü ise Kahramanmaraş’ta Sütçü İmam Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirdik. 4. Uluslararası Eğitim Bilimleri Sempozyumu’nu ise yine Alanya Alaattin Keykubad Üniversitesi ev sahipliğinde düzenleyeceğiz.
Sempozyumda kabul edilen bildirilerin özetleri özet kitabında yayınlanacak, bildirilerin tam metinleri yazarın seçeceği sempozyumu destekleyen uluslararası hakemli dergilerde hakem süreci tamamlandıktan sonra ücretsiz yayınlanacaktır. Ayrıca yazarların bildiri tam metinleri elektronik kitap olarak yayınlanabilir. Tüm bildiriler Sobiad veritabanında indekslenecektir.
Bildiriler İngilizce ve Türkçe olarak yazılabilir ve sunulabilir. Katılımcıların bildirilerini 15 dakikalık süre ile sözlü olarak sunmaları beklenmektedir. Bütün bildiriler çift kör-hakem süreciyle değerlendirilecektir.
Sempozyum kapsamında; Sempozyum kapsamında; Çağdaş Türk Lehçeleri ve Edebiyatları, Çeviribilim, Dünya Dilleri ve Edebiyatları, Eski Çağ Dilleri ve Kültürleri, Karşılaştırmalı Edebiyat, Klasik Türk Edebiyatı, Türk Dili, Türk Halk Bilimi, Türkiye Türkçesi Ağızları, Yeni Türk Edebiyatı alanlarında bildiriler kabul edilecektir.
Sempozyum bünyesinde Poster sunumları için oturumlara da yer verilecektir. Poster sunum hazırlama kuralları için tıklayınız.
Sempozyuma ulusal ve uluslararası düzeyde Filoloji alanında çalışmakta olan akademisyenler, yöneticiler, eğitim uzmanları, öğretmenler, mezun öğrenciler ve sivil toplum kurum ve temsilcileri davetlidir.
Antalya’da gerçekleşecek olan 4. Uluslararası Filoloji Sempozyumu’nda sizleri aramızda görmeyi bekliyoruz.
2018 Dilbilim Kongreleri Kategorisindeki Benzer Etkinlikler
- International Conference on Sign Language Acquisition
27 Haziran - 29 Haziran 2018, İzmir - 12. Dilbilim Öğrenci Konferansı
16 Nisan - 17 Nisan 2018, Ankara - 7. International Conference on Narrative and Language Studies
14 Mayıs - 15 Mayıs 2018, Trabzon - 32. Ulusal Dilbilim Kurultayı
03 Mayıs - 04 Mayıs 2018, İzmir - 4. Cukurova International ELT Conference-CUELT 2018
05 Nisan - 07 Nisan 2018, Adana

KongreUzmani.com içeriklerine ve tüm rapor ekranlarına sınırsız erişim için abonelik paketlerimizi inceleyebilirsiniz.
Online ödeme kolaylığı ile...ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ