4. Ulusal Sınıf Öğretmenliği Öğrenci Kongresi-USOOK 2025
KONGRE TARİHİ
02 Mayıs - 03 Mayıs 2025
KONGRE YERİ
Online
KONGRE WEB SİTESİ
DAVET
IV. Ulusal Sınıf Öğretmenliği Öğrenci Kongresi (USOOK 2025), Başkent Üniversitesi ve TED Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği Programlarının iş birliğiyle 2-3 Mayıs 2025 tarihlerinde yüz yüze ve çevrimiçi olarak gerçekleştirilecektir. Yüz yüze etkinlikler Başkent Üniversitesi Bağlıca Kampüsünde düzenlenecek olup, bildiri sunumları hem fiziksel ortamda hem de çevrimiçi olarak yapılacaktır.
USOOK 2025, sınıf öğretmenliği mesleğinin gelişimine katkı sağlamayı, bilimsel ve mesleki bir paylaşım alanı oluşturmayı, öğrenciler ve meslek mensupları arasında etkileşim ve iş birliğini artırmayı amaçlanmaktadır. Aynı zamanda, çocuk ve gençlerin araştırmacı olarak güçlendirilmesini teşvik eden yenilikçi bir yaklaşım desteklenmektedir.
Sizleri de bu değerli akademik ve mesleki paylaşım ortamında bizimle birlikte olmaya, bilgi ve deneyimlerinizi paylaşmaya davet ediyoruz!
2025 Öğrenci Kongreleri Kategorisindeki Benzer Etkinlikler
TÜMÜNÜ GÖSTER- 9. Uluslararası Öğrenci Bilimler Kongresi
07 Kasım - 09 Kasım 2025, Bursa - Uluslararası Marmara Lisansüstü İletişim Öğrencileri Kongresi 4
05 Mayıs - 06 Mayıs 2025, İstanbul - KLİVET 2. Ulusal Öğrenci Kongresi
17 Mayıs - 18 Mayıs 2025, İstanbul - Atılım Üniversitesi Mühendislik Bilimleri ve Araştırmaları Öğrenci Kongresi-MÜBAK 2025
29 Mayıs - 30 Mayıs 2025, Ankara - Nörobilim ve Yapay Zeka Kongresi
19 Nisan - 21 Nisan 2025, Trabzon

Online (Çevrim içi)
olarak düzenlenecek olan kongre ve sempozyumlara farklı arama seçenekleri ile kolayca ulaşabilirsiniz.