3. Uluslararası ve 4. Ulusal Kadın Sağlığı Hemşireliği Kongresi-KASHEK 2025

KONGRE TARİHİ
01 Mayıs - 03 Mayıs 2025

KONGRE ŞEHRİ
İstanbul, Türkiye
KONGRE YERİ
Atlas Üniversitesi Kongre Merkezi

KONGRE WEB SİTESİ
www.kashek2025.org
DAVET
Saygıdeğer Meslektaşlarımız ve Değerli katılımcılar,

Kadın Sağlığı Hemşireliği Derneği ve İstanbul Atlas Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü’nün iş birliği ile 1-3 Mayıs 2025 tarihleri arasında doğası, kültürel ve sanatsal faaliyetleri ile dünyanın en gözde şehri İstanbul’da, “Kadın Sağlığı Hemşireliği için Yeni Ufuklar: Kadın Sağlığında Sürdürülebilirlik ve Liderlik” temalı, 3. Uluslararası 4. Ulusal Kadın Sağlığı Hemşireliği Kongresi'nde sizleri ağırlayacak olmaktan büyük mutluluk duymaktayız. Kongremize, tıp, hemşirelik, ebelik ve kadın sağlığına katkı veren diğer sağlık bilimleri alanlarında ulusal ve uluslararası klinisyen, araştırmacı ve akademisyenlerin bir araya gelerek, kadın sağlığı ve hemşireliği alanındaki güncel konuları ve gelişmeleri paylaşmasını beklemekteyiz.

Kadın Sağlığı Hemşireliği Derneği (KSHD), bilindiği üzere Türkiye’de 2010 yılında kurulmuş ve kâr amacı gütmeyen mesleki bilimsel bir organizasyondur. Derneğin amacı; kadın sağlığı ve kadın sağlığı hemşireliğinin gelişimine bilimsel katkı vermektir. Bu amaçla kadın sağlığı alanında hizmet sunan hemşirelere, genç akademisyenlere güncel gelişmeler hakkında sürekli eğitim fırsatları sunmakta, bu alana özgü araştırmalar yapmakta ve ulusal / uluslararası organizasyonlarla iş birliğini sürdürmektedir. KSHD'nin faaliyetleri kapsamında, birçok eğitim ve kurs programı yanısıra kongre düzenlenmektedir.

İstanbul Atlas Üniversitesi ise, yaklaşık 6000 yerli ve yabancı öğrenciye sağlık, sosyal ve fen bilimleri alanlarında lisans ve lisansüstü eğitimini sürdüren ve bilimsel faaliyetleri destekleyen bir eğitim kurumu olarak faaliyetlerini sürdürmektedir.

Kongremizin bilimsel programında ilk gün kadın sağlığı hemşireliğinin gelişimine katkı veren çok çeşitli kurslara yer verilirken, izleyen iki günde kadın sağlığı ve kadın sağlığı hemşireliği ile ilgili tema odaklı, güncel konularda oturumlara yer verilecektir. İlgili oturumlarda alanında yetkin ve çok değerli uluslararası ve ulusal konuşmacıların sunumları olacaktır. Kongre programında katılımcıların sözlü/poster sunum oturumlarına da yer verilecektir. Kongrede sunum dili Türkçe ve İngilizce olup, Türkçe ve İngilizce sunumlar kabul edilecektir. Geleneksel en iyi poster, sözlü sunum ödülü bu yıl da sahiplerini bulacaktır.

KASHEK 2025‘ de sunulan tüm bildirilerin tam metinleri KASHEK 2025 Bildiriler Kitabı olarak yayınlanacaktır.

Kongre programı, konuşmacılar ve kongre ile ilgili diğer bilgiler kongre web sayfamızdan duyurulacaktır.

Bu doğrultuda, kongremizde sizleri aramızda görmekten bir kez daha büyük mutluluk ve onur duyacağımızı belirtir, bilimsel ve sosyal alanda yararlı ve başarılı bir kongre olmasını arzu ederiz. Verdiğiniz destek için şimdiden teşekkür ederiz. Kongremizde görüşebilmek dileği ile saygılarımızı sunarız.

Prof. Dr. Nevin Hotun Şahin
Kongre Eş Başkanı

Prof. Dr. Kafiye Eroğlu
Kongre Eş Başkanı

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.