3. Uluslararası Bilimsel Araştırmalar Kongresi-UBAK 2018

KONGRE TARİHİ
09 Eylül - 12 Eylül 2018

KONGRE ŞEHRİ
Kapadokya, Nevşehir, Türkiye
KONGRE YERİ
Divaisib Termal Resort Hotel

KONGRE WEB SİTESİ
www.ubaksymposium.org
DAVET
Değerli Araştırmacılar,

Bilimsel çalışmalarda Bilim dalları arasındaki ilişkiler ve paylaşım, başarıyı artıran en önemli faktördür. 21. Yüzyıl dünyasının temel özelliği de bilim dalları arasında ortak çalışmalar oluşturarak, somut anlamda insanların ve dünyanın yararına faydalar sağlayacak gelişmeleri sağlamaktır. Bu amaca yönelik olarak farklı bilim dallarında araştırmalar yapan bilim adamlarını çalışmalarıyla bir araya getirmeyi planlamış bulunuyoruz.

Bu vesileyle, Journal of History Studies (JHS), Nevşehir Hacıbektaş Üniversitesi ve Kapadokya Üniversitesi’nin Akademik katkılarıyla 09-12 Eylül 2018 tarihleri arasında tarih, kültür, sanat, turizm ve kaplıcalar diyarı Kozaklı / Nevşehir’de yani Kapadokya’da 3. Uluslararası Bilimsel Araştırmalar Kongresi (UBAK)’ni düzenlemeyi planlamış bulunuyoruz.

Kongre, kaplıcalar diyarı, sağlık ve huzur mekânı olarak bilinen Kozaklı’nın güzide oteli Divaisib Termal Resort Hotel Spa Kozaklı’da yapılacaktır. Kongre oturumları burada yapılmakla birlikte Kapadokya’nın tarih ve kültür hazinesi Uçhisar, Ürgüp, Avanos, Göreme, Derinkuyu, Kaymaklı, Ihlara ve çevresi de kongre oturumları sonrası gezilebilecektir.

Tarihte söz sahibi olmuş tüm medeniyetler ve devletlerin neredeyse tamamının hâkim olduğu veya hâkim olabilmek için çaba sarf ettiği Kapadokya’da yapılacak olan bu bilimsel etkinlikte sizleri görmek ve siz değerli bilim insanları ile bu tarih ve kültür diyarını gezmek ve görmek bir ayrıcalık olacaktır.

Kongre, "Yeni Akademik Teşvik Kriterleri" dikkate alınarak düzenlenmektedir.

Bu vesileyle sizleri 09-12 Eylül 2018 tarihleri arasında tarih, kültür, sanat, turizm ve kaplıcalar diyarı (Kozaklı / Nevşehir) Kapadokya’ya bekliyoruz.

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.