3. Ulusal Psoriasis Sempozyumu
KONGRE TARİHİ
29 Mart - 01 Nisan 2018
KONGRE ŞEHRİ
Antalya, Türkiye
KONGRE YERİ
Titanic Deluxe Otel
KONGRE WEB SİTESİ
DAVET
Sayın Meslektaşlarımız,
Sizleri PSORİASİS DERNEĞİ tarafından 29 Mart - 1 Nisan tarihleri arasında Antalya, Belek Titanic De-Lux Otel’ de düzenlenecek olan 3. Ulusal Psoriasis Sempozyumu’na davet etmenin mutluluğunu yaşıyoruz.
Bu sempozyum Türkiye’ de üniversite ve eğitim hastaneleri yanında devlet hastaneleri ve özel kuruluşlarda pratik dermatoloji yapan meslektaşlarımızın Psoriasis ve tedavisi konusunda bilgilerini güncellemek ve geliştirmek amacıyla düzenlenmektedir. Sempozyumda bu kronik, inflamatuvar ve sistemik hastalık tüm yönleriyle konularında deneyimli ulusal ve uluslararası konuşmacılar tarafından katılımcılara aktarılacak,aktif oturumlar düzenlenecek, deneyimlerin geliştirilmesi ve paylaşılması sağlanacaktır.
Sempozyuma psoriasis konusunda serbest bildiri ile katılacak 10 genç araştırıcıya simpozyuma tüm katılım desteği sağlanacak ve ayrıca serbest bildiri ve poster ödülleri verilecektir.
Güzel bir Antalya baharında Psoriasis konusunda bilgilerimizi yineleme ve geliştirmenin yanı sıra hoş bir sosyal ortamın da paylaşılmasını diliyoruz.
Saygılarımızla...
Psoriasis Derneği
Sempozyum Düzenleme Kurulu
2018 Tıp Kongreleri Kategorisindeki Benzer Etkinlikler
- Diyabet ve Komplikasyonları Ulusal Kongresi-DİKOM 2018
03 Haziran - 06 Haziran 2018, Antalya - 8. Solunum Zirvesi
06 Eylül - 08 Eylül 2018, Artvin - Medikal Estetikte Komplikasyon ve Yönetimi Sempozyumu
19 Mayıs - 20 Mayıs 2018, Ankara - 13. Antimikrobik Kemoterapi Günleri
06 Nisan - 08 Nisan 2018, İstanbul - Doğu Karadeniz Ürojinekoloji Günleri
24 Şubat - 25 Şubat 2018, Giresun

Detaylı Arama
ile farklı kriterlere göre arama sonuçlarınızı filtreleyebilir, toplu olarak kongre listelerine ulaşabilirsiniz.