3. Ulaştırma ve Lojistik Ulusal Kongresi-ULUK 2019

KONGRE TARİHİ
28 Kasım - 29 Kasım 2019

KONGRE ŞEHRİ
Gaziantep, Türkiye
KONGRE YERİ
Hasan Kalyoncu Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi

KONGRE WEB SİTESİ
ulk.hku.edu.tr
DAVET
Hasan Kalyoncu Üniversitesi İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü’nün ev sahipliğinde, İstanbul Üniversitesi Ulaştırma ve Lojistik Fakültesi ve Sakarya Üniversitesi İşletme Fakültesi ile birlikte 28-29 Kasım 2019 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan 3. Ulaştırma ve Lojistik Ulusal Kongresi’nde (ULUK 2019) yer almanız bizi mutlu edecektir.

ULUK 2019 birkaç açıdan diğer organizasyonlardan farklılaşmaktadır:

Kongrede; sektör paydaşları, alanda çalışan akademisyenler ve bölüm başkanları farklı oturumlarda bir araya geleceklerdir. Böylece sektör sorunları ve vizyonu ile akademinin birlikte sinerji ve çıktılar oluşturabileceği bir ortam sağlanacaktır.

Kongremiz misyonunu şu şekilde belirledi: “Tedarik zinciri, lojistik ve taşımacılık disiplinlerindeki araştırmaları, yenilikleri, uygulamaları, eğilimleri paylaşma ve tartışma amaçlarına yönelik olarak, akademisyenler, iş dünyası, teknoloji geliştiricileri ve politika yapıcılar arasında benzersiz ve yüksek nitelikte bir platform oluşturmak, Türkiye’nin sürdürülebilir kent içi ve ulusal taşıma-lojistik alt yapısına ve uluslararası ulaştırma koridorlarında stratejik öneme sahip olmasına katkı sağlamak, taşımacılıktan lojistiğe dönüşüm sürecine destek vermek, alandaki bilginin oluşması ve korunmasını teşvik etmek için ağ kurmak ve ilgili kuruluşlarla birlikte küresel girişimlerde bulunmayı teşvik etmektir.”

Değerli katkılarınız ile birlikte sizleri aramızda görmekten memnuniyet duyarız.

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.