26. IEEE Sinyal İşleme ve İletişim Uygulamaları Kurultayı-SİU 2018

KONGRE TARİHİ
02 Mayıs - 05 Mayıs 2018

KONGRE ŞEHRİ
Çeşme, İzmir, Türkiye
KONGRE YERİ
Altın Yunus Resort ve Thermal Hotel

KONGRE WEB SİTESİ
www.siu2018.org
DAVET
Sinyal İşleme ve İletişim Uygulamaları (SİU) Kurultayı, işaret işleme ile iletişim alanlarında çalışan araştırmacıların bir araya geldiği ve araştırma sonuçlarını birbirleriyle paylaştığı, alanında ülkemizdeki en kapsamlı bilimsel etkinliktir. Bu yıl 26.’sı düzenlenecek olan SİU Kurultayı, İzmir Katip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) tarafından 2-5 Mayıs 2018 tarihleri arasında Çeşme-İzmir’de gerçekleştirilecektir. Çift taraflı gizlilik ilkesi ile hakemlik süreci tamamlanarak kurultaya kabul edilen ve kurultayda sunulan bildiriler, IEEE Xplore veri tabanında yer alacaktır.

Özel Oturum/Çalıştay/Eğitim Semineri/Yarışma

Benzer konularda çalışan araştırmacıların bilgi paylaşımını en üst düzeyde gerçekleştirmelerine olanak sağlamak amacıyla özel oturumlar, çalıştaylar ve eğitim seminerleri düzenlenecektir. Kurultay kapsamında, işaret işleme ve iletişimin farklı uygulamalarına yönelik yöntemlerin belirli veri kümeleri üzerindeki başarımlarının karşılaştırılması amacıyla yarışmalar yapılacaktır.

Aydın AKAN
Kurultay Başkanı

Yalçın İŞLER
Kurultay Başkanı

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.