22. Sosyal Hizmet Sempozyumu-SHS 2019

KONGRE TARİHİ
25 Ekim - 27 Ekim 2019

KONGRE ŞEHRİ
Ankara, Türkiye
KONGRE YERİ
Başkent Üniversitesi

KONGRE WEB SİTESİ
sosyalhizmetsempozyumu2019.com
DAVET
Değerli katılımcılar,

Sosyal Hizmet Sempozyumları 1995 yılından bu yana düzenli olarak gerçekleştirilmektedir. Bu yıl 22.si düzenlenecek olan Sosyal Hizmet Sempozyumu 2019 Başkent Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Sosyal Hizmet Bölümü ile Sosyal Hizmet Uzmanları Derneği işbirliğinde yapacaktır.

Sosyal Hizmet Sempozyumu 2019’un amacı, ülkemizde sosyal hizmetin eğitim ve uygulama alanında son dönemde yaşanan sorunları, ihtiyaçları evrensel değerler temelinde değerlendirmektir. Bu alanda yer alan tüm uygulayıcıların, akademisyenlerin ve konuya duyarlılık gösterenlerin bilgi ve deneyimlerinin paylaşılması ve tartışılması çözümler üzerinde çalışabilme açısından büyük önem taşımaktadır. Sempozyumun, katılan öğrencilere profesyonel kimlik kazanma yönünde yarar sağlayacağı da düşünülmektedir.

Sizleri Ankara’da Başkent Üniversitesi Bağlıca Kampüsü’nde yapılacak olan Sosyal Hizmet Sempozyumu 2019’a davet etmekten büyük bir onur duyuyor, bu Sempozyumda da öncekilerde olduğu gibi bilimsel ve sosyal yönden doyurucu deneyimler kazanacağımızı umuyoruz.

Saygılarımızla,

Prof. Dr. Arzu İÇAĞASIOĞLU ÇOBAN
Sempozyum Başkanı

SHU. Fikri AKBİN
Sempozyum Başkanı

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.