18. Ulusal Jinekoloji ve Obstetrik Kongresi-TJOD 2021

KONGRE TARİHİ
01 Aralık - 05 Aralık 2021

KONGRE ŞEHRİ
Antalya, Türkiye
KONGRE YERİ
Titanic Deluxe Otel

KONGRE WEB SİTESİ
www.tjod2021.org
DAVET
Sevgili Meslektaşlarım,

Sizinle beraber geçmişden bugüne gelene kadar ülkemizin Kadın Doğum alanında en büyük ve kendi alanında bilimsel ve sosyal program anlamında en zengin 18. Ulusal Jinekoloji ve Obstetrik kongremizi 1-5 Aralık 2021 tarihinde Türkiye’nin en gözde turizm şehri Antalya’da Titanic Deluxe Otel’de sizlerin katılımı ile gerçekleştireceğiz.

Düzenlediğimiz tüm kongrelerimizde sizlerin derneğimize verdiği büyük güç ve destek sayesinde bu senede kongremizi kötü günleri geride bırakmış olarak çok başarılı bir şekilde düzenleyeceğimize inancımız tamdır. Geçmişde olduğu gibi yine sizlerin çok yüksek ilgisini beklediğimiz kongremizde obstetrik ve jinekoloji alanında görev alan tüm meslektaşlarımızla birlikte uzmanlık alanımızla ilgili son gelişmeleri paylaşmak ve tartışmak adına kaçılmayacak bir fırsat olacaktır. Ayrıca, kongremizde tüm dünyadan ve ülkemizden bilgi ve birikimlerini paylaşmak üzere bir araya gelen seçkin konuşmacıların yer aldığı üst düzey bir bilimsel program yapacağız. Kongremize göndereceğiniz bilimsel çalışmalarınız, bilimsel tartışmalarda katkılarınız ve sosyal ortamlardaki varlığınızla Kongremize renk katacaksınız.

Sevgili Meslektaşlarım, 2020 yılında Covid 19 Pandemisi nedeni ile sizlerle kısada olsa ayrı kalmak zorunda kaldık. Sizlerle tekrardan bir araya geleceğimiz için çok heyecanlı ve mutluyuz 18. Ulusal kongremizi sizlerle beraber kaldığımız yerden eskisinden daha güçlü şekilde bir araya gelmemizi büyük çoşku ve sevgi ile kutlayacağız.

Antalya’da sevgi arkadaşlık ve dostluk ortamında sizle birlik olmaktan büyük bir mutluluk duyacağız.

Prof. Dr. Ateş Karateke
Kongre ve TJOD Başkanı

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.