16. Cerrahpaşa Plastik Cerrahi Günleri
KONGRE TARİHİ
25 Mayıs 2019
KONGRE ŞEHRİ
İstanbul, Türkiye
KONGRE YERİ
İstanbul Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi
KONGRE WEB SİTESİ
DAVET
Değerli Plastik Cerrahi Ailesi,
Bu yıl 16.'sı düzenlenecek Cerrahpaşa Plastik Cerrahi Günleri’nin konusu “Mandibula Hakkında Herşey” olarak belirlenmiştir. Toplantı, 25 Mayıs 2019 tarihinde İstanbul Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi, Beyazıt Yerleşkesi'nde yapılacaktır.
Toplantıya katılım her yıl olduğu gibi bu yıl da ücretsiz olacaktır. Sizler için doyurucu ve kapsayıcı olacağına inandığımız bilimsel program hazırlanarak ekte sunulmuştur.
Toplantı Türk Tabipler Birliği tarafından 9 kredi ile kredilendirilmiştir.
Plastik cerrahinin en önemli konularından biri olan maksillofasyal cerrahinin çok özellikli alanlarından biri olan mandibula hakkında tüm sorunların multidisipliner olarak tartışılacağı toplantımızın özellikle asistan ve uzman eğitimine katkı yapacağına inanıyoruz.
Prof Dr Yağmur AYDIN
İÜC Cerrahpaşa Tıp Fakültesi
Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi AD Başkanı16. Cerrahpaşa Plastik Cerrahi Günleri Düzenleme Komitesi Başkanı
2019 Tıp Kongreleri Kategorisindeki Benzer Etkinlikler
- 2. Uluslararası Katılımlı Genç Alerjistler ile Alerjide Yenilikler Sempozyumu
13 Eylül - 14 Eylül 2019, Bursa - 13. İstanbul Aile Hekimliği Kongresi
21 Haziran - 22 Haziran 2019, İstanbul - 13. Çukurova Hematoloji Günleri
08 Kasım - 10 Kasım 2019, Hatay - Romatizma ve Ağrı Derneği Kış Atölyesi 2019
15 Şubat - 17 Şubat 2019, Mersin - TMFTP Tıbbi Uygulamalar ve Hukuk Kongresi
23 Kasım 2019, Ankara

KongreUzmani.com içeriklerine ve tüm rapor ekranlarına sınırsız erişim için abonelik paketlerimizi inceleyebilirsiniz.
Online ödeme kolaylığı ile...ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ