15. Uluslararası Sağlık ve Hastane Yönetimi Kongresi-HSYK 2024

KONGRE TARİHİ
11 Aralık - 14 Aralık 2024

KONGRE ŞEHRİ
Antalya, Türkiye
KONGRE WEB SİTESİ
www.hsyk-antalya.org
DAVET
Değerli Meslektaşlarımız,

Sizleri Sağlık Akademisyenleri Derneği (SAD) ve Kuzey Karolina Pembroke Üniversitesi işbirliği ile 11-14 Aralık 2024 tarihleri arasında Antalya’ da düzenlenecek olan, Ana Teması; ‘‘Geleceğin Sağlık Sistemleri Yönetimi ve Organizasyonu’’ olarak belirlediğimiz 15. Uluslararası Sağlık ve Hastane Yönetimi Kongresine davet etmekten mutluluk duyarız.

Günümüzde sağlık hizmetleri sunumu, stratejik ve yönetsel açıdan radikal bir yeniden yapılanma içindedir. Bu yeniden yapılanma nüfusun yaşlanması, yeni patolojilerin ve teknolojilerin etkisi, kişilerin sağlık ve bakım taleplerindeki artışlar, ulusal sağlık bakım sistemlerinin tasarımı ve işleyişinde varsayılan etkisizlikleri giderme, dijital sağlık uygulamaları gibi farklı yapısal ve demografik gereksinimlerden kaynaklanmaktadır. Hızlı değişim ve teknolojik ilerlemenin etkin bir şekilde yönetimi ancak verilere dayalı karar verme, deneyimlerden öğrenme ve liderlikle ile mümkündür. Bu bağlamda bu yılın kongre ana teması ‘‘Geleceğin Sağlık Sistemleri Yönetimi ve Organizasyonu’’ olacaktır...

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.