14. Ulusal Kimya Mühendisliği Kongresi-UKMK 2020

KONGRE TARİHİ
10 Haziran - 12 Haziran 2021

KONGRE YERİ
Online

KONGRE WEB SİTESİ
www.ukmk2020.com
DAVET
Değerli Bilim İnsanları ve Sektör Temsilcileri,

Bildiğiniz gibi Konya Teknik Üniversitesi Kimya Mühendisliği Bölümü ev sahipliğinde 1-5 Eylül 2020 tarihlerinde Konya’da düzenlenmesi kararlaştırılan 14. Ulusal Kimya Mühendisliği Kongresi; ülkemizi ve tüm dünyayı etkileyen COVİD-19 Salgını nedeni ile ertelenmişti.

Aradan geçen zaman içerisinde Pandemi ne yazık ki etkisini yitirmemiş olup, önümüzdeki süreçte nasıl bir seyir izleyeceğine dair net bir tahmin bulunmamaktadır. Pandeminin normalleşme süreci ve sonrasındaki gidişi ile ilgili çok ciddi şüphe ve tehditlerin bulunduğu uzman hekimler tarafından dile getirilmektedir. Yüzlerce meslektaşımızın ulaşım ve konaklama ihtiyaçları düşünüldüğünde ve kongre salonlarındaki kaçınılmaz yakın temas göz önüne alındığında şu anda ve yakın gelecekte yüz yüze bir kongre düzenlemenin kabul edilemeyeceğini düşünmekteyiz. Ancak, geçtiğimiz yıl da zamanında yapılmayan Kongremizin, bir yıl daha ertelenmesinin kongremizin kurumsal kimliğine zarar verebileceği endişesini de taşımaktayız.

Bu nedenler ile Kongre düzenleme kurulu, 14. Ulusal Kimya Mühendisliği Kongre’sinin çevrimiçi olarak yapılmasına karar vermiştir. Kongremiz 10-12 Haziran 2021 tarihlerinde Zoom platformu üzerinden çevrimiçi yapılacaktır ve katılım ücretsizdir.

14. Ulusal Kimya Mühendisliği Kongre’sinde bilim kurulunca kabul edilen farklı konulardaki sözlü bildiri sunumları yanında poster sunumlarına ve alanında uzman davetli konuşmacıların sunumlarına yer verilecektir. Yoğun çalışma ortamından kısa bir süreliğine uzaklaşarak kongre süresince bilimsel ve teknolojik gelişmeleri takip etme, alanındaki yeni kişilerle tanışma fırsatını çevrimiçi(online) platforma taşıyacağımıza inanmaktayız. Bu hedefle kimya mühendisliği alanında faaliyet gösteren sektör temsilcileri, ilgili kurum ve kuruluşlar, bilim insanları, araştırmacılar ve genç mühendis adayları ile beraber online olarak düzenlenecek olan 14. Ulusal Kimya Mühendisliği Kongresi’ne katkı ve katılımlarınızı bekliyoruz.

Daha güzel günlerde sağlıkla buluşmak dileğiyle…

Saygılarımla

Prof. Dr. Mustafa Karaman

Kongre Başkanı

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.