14. Türk HPB Cerrahi Kongresi ve 5. HPB Cerrahi Hemşireliği Kongresi
KONGRE TARİHİ
23 Ekim - 26 Ekim 2019
KONGRE ŞEHRİ
Belek, Antalya, Türkiye
KONGRE YERİ
Ela Quality Resort Otel
KONGRE WEB SİTESİ
DAVET
Değerli Meslektaşlarımız,
Ülkemizin karaciğer pankreas cerrahisiyle ilgili ulusal kongresi olan 14. Hepato Pankreato Bilier Cerrahi Kongresi ve 5. Hepato Pankreato Bilier Cerrahi Hemşireliği Kongresi’nin 23-26 Ekim 2019 tarihleri arasında Antalya Belek’te yapılacağını duyurmaktan kıvanç duymaktayız.
Cerrahide baş döndürücü hızda meydana gelen yenilikler ve gelişmeler, karaciğer, pankreas ve safra yolları cerrahi yaklaşımlarını da etkilemeye devam etmektedir. Kongremizde bu gelişmeler ayrıntılı bir şekilde tartışılacaktır. Multidisipliner yaklaşım HPB olgularında kaçınılmaz olduğundan ilgili disiplinlerden bilim insanları bizi aydınlatacaklardır. Karaciğer transplantasyonu ve ülkemizi çok yakından ilgilendiren karaciğer kist hidatiği ayrıntılı bir şekilde, minimal invaziv HPB cerrahisi videolar eşliğinde programda yer alacaktır. En iyi sözlü ve video bildiriler genç meslektaşlarımız tarafından sunularak ana salonda yarıştırılacak ve ilk üç bildiriye ödüller verilecektir.
Kongremiz için Antalya Belek’teki en çok beğenilen otellerden biri olan Ela Quality Resort Hotel Kongre Merkezi’ni mekan olarak belirledik. Kongrelerinde bilimsel içeriğin en üst düzeyde olması konusunda çok hassas davranan Türk hepatobilier cerrahi camiası, aynı zamanda Antalya’nın muhteşem iklim özellikleri ve kongre otelinin doğal güzellikleri arasında zaman geçirmenizi sağlayacak bir ortamda buluşacaktır.
Katılımlarınızı bekler, kongre tarihini takvimlerinize not etmenizi rica ederiz.
Kongremizde görüşmek üzere,
Doç. Dr. M. Fatih Can
Kongre SekreteriProf. Dr. Mustafa Kerem
Kongre BaşkanıProf. Dr. Ahmet Balık
Türk HPB Derneği Başkanı
2019 Tıp Kongreleri Kategorisindeki Benzer Etkinlikler
- 4. Kafa Tabanı Derneği Kongresi
06 Aralık - 07 Aralık 2019, İstanbul - Her Yönüyle Preimplantasyon Genetik Tanı Uygulamaları ve YÜT de Tartışmalı Konular Sempozyumu
23 Mart - 24 Mart 2019, İstanbul - 14. Ulusal Kanserli Hastalar Kongresi
05 Nisan 2019, Ankara - Türk Anesteziyoloji ve Reanimasyon Derneği 53. Ulusal Kongresi-TARK 2019
07 Kasım - 10 Kasım 2019, Antalya - 8. İBH Okulu
25 Nisan - 27 Nisan 2019, İstanbul

Kongre Otelleri
hakkında bilgi alarak, farklı filtreleme seçenekleriyle kongre otellerini detaylıca arayabilirsiniz.