14. KEPAN Kongresi 2025

KONGRE TARİHİ
17 Nisan - 20 Nisan 2025

KONGRE ŞEHRİ
Antalya, Türkiye
KONGRE YERİ
Rixos Sungate Otel

KONGRE WEB SİTESİ
www.kepan2025.org
DAVET
Değerli Nütrisyon Gönüllüleri,

Sizleri 17-20 Nisan 2025 tarihleri arasında, Antalya'nın gözde mekanlarından Rixos Sungate Otel’de gerçekleştireceğimiz “14. KEPAN Kongresi” ne katılmaya davet etmekten büyük bir onur duymaktayız.

Kongremizin ana teması ve görseli “Klinik Nütrisyonda Mihenk Taşları” olarak belirlenmiştir. Bu amaçla, Doktor, Diyetisyen, Hemşire ve Eczacılardan oluşan multidisipliner ekibin ayrı ayrı bu alanda “mihenk taşları” olduğunu vurgulamak ve sizlerin de desteği ile nütrisyonda “mihenk taşları” olmaya devam etmektir. Bu vizyon ve misyonu KEPAN derneği olarak, 1994 yılından beri sürdürmenin mutluluğu içerisindeyiz.

Multidisipliner nütrisyon ekip bilincimizi daha da güçlendirerek, üçüncü basamak hastanelerde nütrisyon ekiplerinin, sağlık otoritesi nezdindeki haklı olan yerlerini almasını sağlamak için, Sağlık Bakanlığı yetkilileri ile panel konuşmalarımızı gerçekleştireceğiz.

Klasik bir kongre ile değil gerçek olgularla multidisipliner yapılandırılmış eğitim sistemini içerinde barındıran, güçlü bilimsel ve eğlenceli sosyal yönü ile farklı bir kongre hazırlığı içinde olmanın heyecanını yaşıyoruz.

Klinik nütrisyona yeni başlayan gençlerimizi düşünerek, klinik nütrisyonun temel prensiplerinin konuşulacağı ana konulara yer vereceğimiz gibi, tedavideki yeni gelişmeler, nütrisyon alanındaki yapay zekâ, tümör biyolojisi gibi yenilikçi tedavi ve teknolojiler de kongremizde tartışılacaktır.

Şimdiye kadar olduğu gibi, kongremizin bilimsel gücünü artıracak olan yeni araştırmalar, değerlendirilecek ve ödüllendirilecektir.

Klinik nütrisyon alanına ilgi duyan genç meslektaşlarımızı, bu alanın yerli ve yabancı duayenleri ile kaynaştırarak, yurt dışı tecrübelerinin artacağı kişilerle tanışmalarını sağlayarak, köprü olma misyonumuzu sürdürmeye gayret edeceğiz.

Büyük bir disiplin içerisinde, geleneksel olarak yılda 2 kez gerçekleştirdiğimiz, LLL kurslarımızı bir klasik olarak kongremizin ilk günü gerçekleştirilerek, klinik nütrisyon alanında ilerlemeyi düşünenlerin, sertifika sahibi olmalarını sağlayamaya devam edeceğiz.

Kongremizde, dünyada bir ilk olan “Beslenme Destek Ekiplerininin Akreditasyonu Projemizde”, akredite olan kurumlara akreditasyon belgelerini törenle takdim edeceğiz.

Geçmiş kongrelerimizde olduğu gibi önemli paydaşlarımızdan olan, bu alanın değerli endüstri yöneticileri ve temsilcileri ile sizleri buluşturarak, yeni ürün ve teknolojilerin, bu alandaki gelişmeleri hakkında bilgilerimizi tazeleyip, hastalarımıza daha kaliteli hizmet verme çabası içerisinde olacağız.

Antalya’da sizleri ağırlamayı dört gözle bekliyoruz. Ajandanızda yer bulabilmek umuduyla, KEPAN Derneği Yönetim Kurulu adına sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz.

Prof Dr. Mutlu DOĞANAY
KEPAN Derneği Başkanı

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.