14. Başağrısı Kış Okulu
KONGRE TARİHİ
16 Mart - 18 Mart 2018
KONGRE ŞEHRİ
Taksim, İstanbul, Türkiye
KONGRE YERİ
The Marmara Otel
KONGRE WEB SİTESİ
DAVET
Değerli Meslektaşlarım,
Türk Nöroloji Derneği bünyesinde yer alan Başağrısı ve Ağrı Çalışmaları Derneği tarafından düzenlenen 14. Başağrısı Kış Okulu bu sene 16 – 18 Mart 2018 tarihleri arasında The Marmara Taksim Otel – İstanbul’da düzenlenecektir.
Başağrısı Kış Okulu üç günü kapsayan, baş ağrısının hemen hemen tüm konularının konuşulduğu ve olgu tartışmalarının interaktif bir şekilde yapıldığı, 200’e kadar katılımcıya açık olan okullardır. Avrupa Başağrısı Kongresinde de bu aktivitemiz sunulmuş ve büyük beğeni toplamıştır.
Katılımcılar uzman nörologlar, nöroloji araştırma görevlileri, pratisyen hekimlerden oluşmaktadır. Bu sene onüçüncüsü yapılacak olan toplantımız katılımcılar tarafından beğeni ile takip edilmektedir. Bu toplantıların asıl amacı başağrısında değişik konularında en yeni bilgilerin, konunun uzmanları eksperler tarafından uygulamacı gruba aktarılmasıdır. Sizleri de aramızda görmekten memnuniyet duyacağız.
Türk Nöroloji Derneği Başağrısı Çalışma Grubu Moderatörü
Prof. Dr. Aksel Siva
2018 Tıp Kongreleri Kategorisindeki Benzer Etkinlikler
- 29. Ulusal Biyokimya Kongresi-UBK 2018
26 Ekim - 30 Ekim 2018, Muğla - 13. Ulusal Radyasyon Onkolojisi Kongresi
27 Nisan - 01 Mayıs 2018, - 2. Diyabet Teknolojileri Sempozyumu
07 Aralık - 09 Aralık 2018, Ankara - Kök Hücre ve Rejeneratif Tıp Sempozyumu
07 Eylül - 08 Eylül 2018, Mersin - Anatomi Kış Günleri 2018
25 Ocak - 28 Ocak 2018, Ankara

Kongre Otelleri
hakkında bilgi alarak, farklı filtreleme seçenekleriyle kongre otellerini detaylıca arayabilirsiniz.