13. Uluslararası Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Sempozyumu-ICITS 2019

KONGRE TARİHİ
02 Mayıs - 04 Mayıs 2019

KONGRE ŞEHRİ
Kırşehir, Türkiye
KONGRE WEB SİTESİ
www.icits2019.org
DAVET
Saygıdeğer Katılımcılar,

13. Uluslararası Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Sempozyumu (ICITS 2019) 02-04 Mayıs 2019 tarihleri arasında Kırşehir'de düzenlenecektir. Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Eğitim Fakültesi ev sahipliğinde düzenlenecek olan sempozyumda "Eğitim Teknolojisi" alanındaki çalışmalara yer verilecektir.

Ahi Şehri Kırşehir’in yetiştirmiş olduğu Ahi Evran, Hacı Bektaş, Cacabey, Aşıkpaşa, Ahmed-i Gülşehri gibi büyük insan, Ozan ve Şair’lerin eserleri ile de Türk kültürünün yaşatıldığı bir şehir olmuştur. Bünyesinde barındırdığı pek çok cami, medrese, türbe, kümbet, konak, kilise, köprü, kale, höyük, yer altı şehirleri ve mağaralar ile de döneme damgasını vurmuştur. Yakın tarihte yetiştirmiş olduğu “Bir Sazı Bir Sözü” olan Muharrem Ertaş’ta kültürün gelecek kuşaklara aktarılmasında tarihte önemli bir yere sahiptir. Yetiştirdiği oğlu Neşet Ertaş’ta babasından aldığı mirası yakın zamana kadar bizlerle paylaşarak kulağımızın pasının silinmesine yardımcı olmuştur.

Değerli bilim insanları,

Sizleri medeniyet, bilim ve kültürün sahne aldığı 13. Uluslararası Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Sempozyumunun gerçekleşeceği Kırşehir’ de görebilmeyi arzuluyor, sevgi ve selamlarımızı sunuyoruz.

Saygılarımızla

ICITS 2019 Düzenleme Kurulu Adına
Dr. Öğr. Üyesi Uğur BAŞARMAK

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.