12. Uluslararası Sosyal Bilgiler Eğitimi Sempozyumu-USBES 2024

KONGRE TARİHİ
20 Mayıs - 22 Mayıs 2024

KONGRE ŞEHRİ
Edirne, Türkiye
KONGRE WEB SİTESİ
usbes.org.tr
DAVET
Sosyal Bilgiler Eğitimcileri Birliği Derneği (SBEBD) iş birliğiyle gerçekleştirilmekte olan Uluslararası Sosyal Bilgiler Eğitimi Sempozyumu (USBES), Sosyal Bilgiler Eğitimi serüvenine dahil olan tüm paydaşları her yıl farklı bir üniversitenin ev sahipliğinde bir araya getirmektedir.

Uluslararası Sosyal Bilgiler Eğitimi Sempozyumunun 12.si, bu yıl ülkemizin Avrupaya açılan kapısı, Osmanlı Devleti’ne yıllarca başkentlik yapmış ve Dünya’da metrekareye en çok tarihi eserin düştüğü ikinci kent olan Edirne’de Trakya Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilecektir. Sempozyum ile sosyal bilgiler eğitimi bağlamında farklı bakış açılarının tartışılması, güncel araştırma bulgularının paylaşılması ve yeni işbirlikleri için fırsatlar oluşturulması amaçlanmaktadır. Buradan haraketle, 20-22 Mayıs 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilmesi planlanan sempozyuma sosyal bilgiler eğitimi alanında çalışan ve alana ilgi duyan tüm paydaşları (akademisyenler, öğretmenler, öğretmen adayları, sivil toplum kuruluşları ve ilgili kurum ve kuruluşlar) davet etmekten mutluluk ve onur duyarız...

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.