12. Uluslararası Enerji Kongresi ve Fuarı-EIF 2019

KONGRE TARİHİ
06 Kasım - 08 Kasım 2019

KONGRE ŞEHRİ
Ankara, Türkiye
KONGRE YERİ
Congresium Kongre ve Sergi Sarayı

KONGRE WEB SİTESİ
www.enerjikongresi.com
DAVET
06 - 08 Kasım 2019 tarihinde EIF Enerji kongresi bu yıl 12. kez düzenlenecektir.

Ankara’da gerçekleşen kongremiz Türkiye’nin en büyük karma enerji etkinliği haline gelmiştir. EIF kongreleri düzenlenmeye başlandığı günden itibaren enerji sektöründe önde gelen yerli-yabancı profesyonelleri, yabancı bakanları ve yabancı yatırımcıları uluslararası bir platformda bir araya getirmektedir.

Bugüne kadar kongrelerimizin açılış konuşmalarına heyetleriyle birlikte; Suudi Arabistan, Irak, Amerika Birleşik Devletleri, KKTC, Somali, Libya, Sudan, Mozambik enerji bakanları katılım göstermiştir.

Enerji sektörünün nabzını tutan kongremize geçen yıl; 200 konuşmacı, 14.000 + delege katılım göstermiş olup, bu nitelikli platformda delegeler Türkiye ve Dünya enerji piyasaları hakkında bilgi edinme fırsatı bulmuşlardır.

Üst düzey kamu yetkilileri ile çok sayıda akademik ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin ve enerji sektörünün önde gelen profesyonellerinin konuşmacı olarak davet edildiği kongremizde; enerji verimliliği, enerji depolama, dijitalleşme, akıllı şebekeler ve elektrikli araçlar, yeni konu başlıkları olarak ele alınacaktır.

Ulusal ve uluslararası medya kuruluşları tarafından canlı yayınlar ile yakından takip edilecek olan EIF 2019, Dünya enerji koridorlarında yer alan Türkiye’nin ileriye yönelik gelişme sürecine önemli katkılar sağlayacaktır.

06 - 08 Kasım 2019’de gerçekleşecek olan ve Enerji sektörünün tüm paydaşlarını bir araya getiren EIF 2019 kongresinde buluşmak dileğiyle, saygılarımızla.

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.