12. Uluslararası Eğitim Programları ve Öğretim Kongresi-ICCI-EPOK 2024

KONGRE TARİHİ
10 Ekim - 12 Ekim 2024

KONGRE ŞEHRİ
Ağrı, Türkiye
KONGRE WEB SİTESİ
icciepok12.agri.edu.tr
DAVET
Değerli Meslektaşlarımız,

12. Uluslararası Eğitim Programları ve Öğretim Kongresi (ICCI-EPOK 2024), “Sosyal Karmaşa Çağında Eğitim Programları” ana teması ile Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Eğitim Fakültesi ev sahipliği ve Eğitim Programları ve Öğretim Derneği (EPÖDER) iş birliğiyle 10-12 Ekim 2024 tarihlerinde Ağrı’da düzenlenecektir.

Kongre kapsamında, ulusal ve uluslararası platformlarda Eğitim Programları ve Öğretim alanı başta olmak üzere eğitim bilimlerinde temaya uygun çalışmaları olan araştırmacıların güncel araştırmalarına, paneller ve sözlü bildiriler aracılığıyla yer verilecektir. Kongreye bildiri özeti gönderimi, 15 Mayıs 2024 tarihinde başlayıp 31 Temmuz 2024 tarihinde sona erecektir. Kabul edilen bildiri özetleri kitabı ve başvuran katılımcıların bildiri tam metinleri hakem değerlendirme sürecinden geçtikten sonra elektronik olarak yayımlanacaktır.

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Eğitim Fakültesinde yüzyüze düzenlenecek kongremizde sizleri aramızda görmekten mutluluk ve onur duyacağız.

Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT
Rektör

Doç. Dr. M. Cem BABADOĞAN
EPÖDER Başkanı

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.