11. Uluslararası Katılımlı Bakım Teknolojileri Kongresi ve Sergisi-BTKS 2025

KONGRE TARİHİ
16 Ekim - 18 Ekim 2025

KONGRE ŞEHRİ
Denizli, Türkiye
KONGRE WEB SİTESİ
www.bakimkongresi.org/
DAVET
Bakım Teknolojileri Kongresi ve Sergisi(BTKS), bakım ve onarım süreçlerine ilişkin en son teknolojik gelişmeleri, yenilikçi uygulamaları ve sektördeki en iyi uygulamaları tartışmak amacıyla düzenlenen bir etkinliktir. Bu etkinlik Makina Mühendisleri Odası adına Denizli Şubesi sekreteryalığında düzenlenmektedir.

Makina Mühendisleri Odası, Bakım Teknolojileri Kongresi ve Sergisi’nin on birincisini 16-17-18 Ekim 2025 tarihlerinde düzenleyerek, bakım ve bakım mühendisliği ile ilgili tarafları kongre ve sergi çerçevesinde bir araya getirecek, sektöre ve sektörün gelişmesine önemli bir katkı sağlayacaktır.

Makina Mühendisleri Odası tarafından daha önce on kez düzenlenen bu etkinlikte, sektörde gelişen teknolojiler, yenilenen sistem ve ekipmanlar, inovasyon çalışmaları, IOT çalışmaları ve veri bilimi üzerine sorulan soruları yanıtlamış ve verimli geçen buluşmalara paydaşlık etmiştir.

XI. BTKS’nin sergi boyutunda yeni cihaz ve ekipmanların tanıtımını yaparak, yeni iş birliklerine zemin oluşturarak, eğitim ve bilgi paylaşımı yaparak ve sektörel farkındalık oluşturarak sektör profesyonellerini bir araya getirecektir.

Bakım Teknolojileri Kongresi ve Sergisi(BTKS)’nin bu etkinlikte bakım ve bakım mühendisliği alanlarında gelişen teknoloji kapsayarak, başarılı ve verimli sonuçlar elde etmesi amaçlanmaktadır. Dijital dönüşüm, veri analitiği, enerji verimliliği ve sürdürülebilirlik, bakım yönetimi, regülasyonlar ve standart çalışmaları, vaka çalışmaları, teknik eğitimler ve gelecek trend araştırmaları vb. daha birçok konuda katılımcılara çok faydalı bilgiler aktaracaktır.

XI. BTKS Türkçe-İngilizce dillerinde gerçekleştirilecektir. Kongreye gönderilen tam metin bildiriler çift körleme yöntemi ile hakem değerlendirilmesinden geçecektir. Kabul edilen bildiriler Kongre programında yer alacaktır. Kongrede sunulan tam metin bildiriler, tekrar hakem değerlendirilmesinden geçirilecek; "Mühendis ve Makina" ve "Endüstri Mühendisliği" dergilerinde yayınlanacaktır.

XI. BTKS YÜRÜTME KURULU

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.