11. Ulusal Tıp Eğitimi Kongresi-UTEK 2020

KONGRE TARİHİ
12 Ekim - 14 Ekim 2020

KONGRE YERİ
Online

KONGRE WEB SİTESİ
kongre.teged.org/UTEK2020
DAVET
Değerli Meslektaşlarımız,

Tıp Eğitimini Geliştirme Derneği’nin XI. Ulusal Tıp Eğitimi Kongresi 12-14 Ekim 2020 tarihleri arasında Acıbadem Üniversitesi Tıp Fakültesi ev sahipliğinde çevrimiçi olarak gerçekleştirilecektir.

Kongremizde tıp eğitimi ile ilgili temel, güncel ve tartışmalı konuları kapsayan zengin bir bilimsel program, alanında uzman yerli ve yabancı bilim insanları tarafından sizlerle paylaşılacaktır. Programda; konferanslar, paneller, sözlü ve poster bildiri sunumları yer alacaktır. Geçen yıl ilk olarak yapılan ve ilgi gören “Araştırma tartışma oturumu” bu yıl yine düzenlenecektir. Ayrıca bilimsel araştırmalara teşvik etmek amacıyla derneğimiz tarafından her yıl verilen “Tıp Eğitimini Geliştirme Derneği Araştırma Ödülü” kongrede sahibini bulacaktır. Kongre öncesi düzenlenecek çalıştay ve kurslar meslektaşlarımıza ve kongreye katılacak tıp öğrencilerine tıp eğitimi alanında bilgi ve deneyimlerini artırma fırsatı sunacaktır.

Tıp ve sağlık alanı eğitimi ile ilgilenen tüm katılımcıların beklentisini karşılayacağını umduğumuz kongremizin, sizlerin etkin katılımı ve katkıları ile değer kazanacağını düşünüyoruz.

Tıp eğitimi alanına gönül veren değerli meslektaşlarımızı ve tıp fakültesi öğrencilerini kongremizde görmekten mutluluk duyacağımızı bildirerek, saygılarımızı sunuyoruz.

Kongre Eş Başkanları

Doç. Dr. Nilüfer DEMİRAL YILMAZ
Tıp Eğitimini Geliştirme Derneği Yönetim Kurulu Başkanı

Prof. Dr. Yasemin ALANAY
Acıbadem Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.