11. Ulusal İSTAHED Aile Hekimliği Kongresi-İKON 2024

KONGRE TARİHİ
21 Ekim - 25 Ekim 2024

KONGRE ŞEHRİ
K.K.T.C.
KONGRE YERİ
Kaya Artemis Otel

KONGRE WEB SİTESİ
www.ikon.org.tr
DAVET
Değerli Meslektaşlarımız,

İstanbul Aile Hekimliği Derneği tarafından 2024 yılının Ekim ayında 11.’si düzenlenecek Ulusal İstanbul Aile Hekimliği Kongresi’ne sizi davet etmekten mutluluk duyuyoruz.

Türkiye’nin en büyük aile hekimliği derneği olan İSTAHED, kurulduğu günden beri aile hekimlerinin haklarını savunmaya, sistem içerisindeki eksiklikleri gidermeye, yüklenen angaryalara karşı mücadele vermeye yönelik aktivitelerde bulunmaktadır.

Sahada hukuksal ve örgütsel faaliyetlerle beraber İSTAHED, sürekli tıp eğitimini önemseyerek birinci basamakta meslektaşlarımızın eğitim alanındaki gelişimlerine de öncülük etmektedir.

Canlı webinarlarımız, online ve yüz yüze akademilerimiz, deneyim paylaşım toplantılarımız, sempozyumlarımız, online ve yüz yüze kurslarımız, gazetemiz gibi eğitim projelerimizle mesleki eğitim adına durmadan çalışmaya devam ediyoruz. Bu faaliyetlerin yanında en büyük organizasyonumuz ve göz bebeğimiz olan İKON kongremizle, sürekli gelişen ve değişen tıp alanında bilgilerimizi tazelemeyi ve güncellemeyi hedefliyoruz.

10 yıldır büyük emek ve coşku ile gerçekleştirdiğimiz İKON kongremizin, bu yıl 11.sini aynı heyecan ve özveri ile 21-25 Ekim 2024 tarihlerinde Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyet’inde Kaya Artemis Otel’de yapacağız.

Ulusal İSTAHED Aile Hekimliği Kongremizle, Türkiye’nin dört bir yanında sahada çalışan aile hekimlerinin deneyimlerini paylaşmalarını, klinik pratikte karşılaştıkları sorunlara güncel yanıtlar bulabilmelerini, ülkemizde aile hekimliğini güçlendirmek için fikirler geliştirebilmelerini sağlamayı amaçlıyoruz.

Her biri alanında öncü akademisyenlerin katılımıyla gerçekleşecek konferanslar, paneller, kurslar, workshoplar, bilimsel platforma katkı sağlayacak sözel ve poster bildirilerle katılımcıların mesleki alanda gereksinimlerini karşılayacak geniş bir bilimsel program hazırlamak için çabalıyoruz.

Kongre düzenleme kurulu olarak yoğun bir tempoyla hazırlandığımız İKON 2024 kongremizde en büyük temennimiz siz değerli firmalarımızla bu heyecanımızı paylaşmak. Sizlerin desteği ile kongremizi daha üst noktalara taşıyabileceğimize inanıyor ve sizlerle beraber çalışmaktan mutluluk duyacağımızı bildiriyoruz.

İKON 2024’te Kıbrıs’ta görüşmek dileğiyle...

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.