https://uniconmice.com/ https://www.nlmice.com https://valor.com.tr https://www.suflorturizm.com/ https://www.bosphorusmice.net
https://www.tkbd2025kongresi.infohttps://www.musteladermopediatrizirvesi.comhttps://ichastaliklarikongresi.orghttps://www.obezitehaftasi.com

11. Rinoplasti ve 4. Yüz Estetiği Kursu

KURS TARİHİ


07 Haziran - 10 Haziran 2018

KURS ŞEHRİ


İzmir, Türkiye

KURS YERİ


Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi

KURS WEB SİTESİ



DAVET


Değerli Meslektaşlarımız,

Derneğimizin XI. Rinoplasti ve IV. Yüz Estetiği Kursları bu yıl 07-10 Haziran 2018 tarihinde Egenin İncisi İzmir’de Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Kampüsü’nde gerçekleştirilecektir. Kursumuza Dokuz Eylül Üniversitesi ve Ege Üniversitesi Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalları birlikte ev sahipliği yapacaktır.

Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahinin ana uğraşılarından olan “Rinoplasti” ve “Yüz Estetiği” konularında bilgilerimizi tazelemek, güncel yaklaşımları gözden geçirmek ve aramızda görüş alışverişi yapmak temel hedefimizdir.

Kursumuzun ilk iki günü kadavra diseksiyonları, son iki gününde ise teorik bilgi paylaşımlarının yapılmasını planladık. Kurs katılımcıları sadece kadavra kursuna ya da sadece teorik kursa katılabilecekleri gibi her iki kursa da katılabilirler. Diseksiyonlar yüz estetik cerrahisi ve anatomi konusunda deneyimli plastik cerrahların gözetiminde kursiyerler tarafından bizzat yapılacaktır. Taze kadavra üzerinde hem anatomi hem cerrahi teknikler detaylı olarak gösterilecektir. Kadavra kursu 30 kursiyerle sınırlıdır.

Kursun ilk gününde Rinoplasti Kadavra Diseksiyonu’nda, katılımcılar, rinoplastide insizyonlar, diseksiyon teknikleri, septum cerrahisi, kıkırdak grefti alma ve uygulama, sütür teknikleri, osteotomi teknikleri ve rinoplastide sık karşılaşılan sorunların çözümlerine ilişkin teknikleri, deneyimli meslektaşlarımızın rehberliğinde uygulama fırsatı bulacaklardır.

Kursun ikinci gününde yapılacak olan Yüz Estetiği Kadavra Diseksiyonu’nda, katılımcılar, yüz bölgesindeki insizyonlar, SMAS ve platismaya yönelik işlemler, diseksiyon teknikleri, sütür teknikleri, iple asma teknikleri ve yüz bölgesi estetik işlemlerde sık karşılaşılan sorunların çözümlerine ilişkin teknikleri, bu alanda deneyimli meslektaşlarımızın gözetiminde uygulayabileceklerdir.

Kursun teorik bölümünde ise çok sayıda video paylaşım oturumlarına yer verilecektir. İçerik olarak rinoplasti ve yüz estetiği anatomisi, klasik uygulama teknikleri, bu tekniklerin karşılaştırılması, sık karşılaşılan problemler için çözüm önerileri katılımcılara interaktif olarak sunulacaktır.

Katılımcılarımızın ve eğitmenlerimizin gün içindeki yorgunluklarını atabilmeleri ve katılımcıların alanında tecrübeli hocalar ile birebir iletişime geçebilmeleri için zengin bir sosyal program da hazırlıyoruz.

Prof. Dr. Yiğit Özer TİFTİKCİOĞLU
Rinoplasti Kursu Başkanı

Doç. Dr. Cenk DEMİRDÖVER
Yüz Estetiği Kursu Başkanı

Prof. Dr. Selahattin ÖZMEN
Bilimsel Kurul Başkanı


KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz.
HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.


PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X İkonX.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir Minduceminduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.